We gaan los! Als je toch al van plan bent om volgend jaar naar de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht te komen, scoor dan nu je ticket met extra korting. Perfect als sinterklaas- of kerstcadeau voor jezelf of een collega!

Normaal gesproken koop je een ticket voor de voorjaarsbeurs al met 50% korting als je deze bestelt met je KvK-nummer. Maar, voor de vroegboekers geeft Beauty Trade Professionals, organisator van de high end vakbeurs, nu een extra korting van maar liefst 5 euro! Je koopt je tickets dan voor € 11,50 in plaats van € 16,50 (inclusief btw). Een mooie meepakker dus én je bent verzekerd dat je straks niet misgrijpt.

Beauty Trade Special belooft in het weekend van 25 t/m 27 maart 2023 weer een heus spektakel te worden. Zo zijn er speciale ’trend areas’ waar je op specifiek gebied kennis en inspiratie kunt opdoen. Zo is er een beauty & business plein waar je ook als starter tot je tenen aan toe geïnspireerd wordt en antwoord krijgt op al je vragen. Ook hebben we een medical area waar je als beauty professional alles over medische en/of esthetische schoonheidsbehandelingen, producten en apparatuur vindt.

In het enorme kennistheater op dit  plein kun je lezingen volgen van artsen, dermatologen, medisch specialisten of huidtherapeuten. Richt jij je vooral op sustainable beauty? Op de beursvloer is dit dé plek om alles te vinden voor een duurzame visie op het vak met bewuste producten en merken die daar bij aansluiten. De lezingen in het kennistheater kunnen bijvoorbeeld gaan over groene cosmetica, duurzame verpakkingen of marketing. En dit is nog niet alles, dus stay tuned!

Maar let op: wacht niet te lang, want het aantal early bird tickets is beperkt! Bestel nu je ticket en profiteer van directe korting 😉