We gaan los! Als je toch al van plan bent om volgend jaar naar de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht te komen, scoor dan nu je ticket met extra korting. Perfect als sinterklaas- of kerstcadeau voor jezelf of een collega!

Normaal gesproken koop je een ticket voor de voorjaarsbeurs al met 50% korting als je deze bestelt met je KvK-nummer. Maar, voor de vroegboekers geeft Beauty Trade Professionals, organisator van de high end vakbeurs, nu een extra korting! Je koopt je tickets dan de hele maand december voor € 12,50 in plaats van € 16,50 (inclusief btw). Een mooie meepakker dus én je bent verzekerd dat je straks niet misgrijpt.

De voorjaarsbeurs belooft in het weekend van 6 t/m 8 april 2024 weer een heus spektakel te worden. Beauty Trade Special 2024 laat de Future of Beauty zien aan haar bezoekers. Na de vele onrustige jaren die achter ons liggen als branche, is het tijd voor een inspirerende blik naar de toekomst. Dit doen we met een mooie mix aan leveranciers en (inter)nationale merken: van bekend en gerenommeerd tot nieuwe pioniers op de Nederlandse markt. Drie kennistheaters zullen zich vullen met sprekers die hun visie geven op de toekomst. Vanuit esthetiek, vitaliteit of trends die breder in de samenleving spelen en van invloed zijn op onze branche. Dat kunnen lezingen zijn over nieuwe generaties, marketing, personeel & ZZP, wetgeving of sociale veranderingen in het land. De aankleding van de beursvloer en de theaters sluit op een aantrekkelijke manier bij het thema Future of Beauty.

Beauty Trade Special zal in het voorjaar van 2024 dus wederom een verrassende en positieve plek zijn waar je als beauty professional wilt zijn om de nieuwe producten, leveranciers, apparatuur, kennis & inspiratie op te halen voor je vak!

Let op: wacht niet te lang, want het aantal Early Bird tickets is beperkt! Bestel nu je ticket en profiteer van directe korting 😉