Standnummer: 11C100

Anubis Care / Superboost

Geef jouw business een Superboost! We bieden je de perfecte combinatie voor jouw business en nodigen je graag uit op onze stand 11C100. We hebben namelijk een aantrekkelijke business opportunity voor jou en jouw bedrijf.
De combinatie van een perfecte huidanalyse (SoftFX) en een gezichtsbehandeling voor een facelift zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers (Superboost).

Beschrijving

Over het bedrijf

SUPERBOOST Skin Expert is dé manier om de huid van uw klanten er natuurlijk en jong uit te laten zien. Zonder spierontspanners, fillers of invasieve lasers, dankzij een combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën, met bewezen resultaat. Wist u dat de awardwinnaars van de afgelopen jaren erkende Superboost-locaties zijn? Zowel Residence de Beauté als Beauty Kliniek Asten maken al gebruik van deze methode. ‘Get your face in shape’ is dan ook geen loze belofte: Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De huid wordt dikker, elastischer en gaver, ongeacht leeftijd.

Waarom Superboost?
Doordat verschillende AnubisMed-coctails pijnloos door kunnen dringen tot in haarfollikels, talg- en zweetkliertjes, worden problemen diep aangepakt. En dat bewijst zich.
Zo wordt de methode onder andere ingezet voor huidverjonging, het verminderen van (fijne) rimpels, oog- en wenkbrauwlift, een onregelmatige huid, grove poriën, acné en haarverbetering (versterking +30%).

Terug naar het overzicht