Standnummer: 11C080

Babassu Brands

Babassu Brands is het zusterbedrijf van Babassu Beauty, de prijswinnende boutique/spa met vestigingen in Amsterdam, Den Haag Leiden, en Wassenaar. Sinds 2012 distribueren wij in de Benelux onderscheidende en toonaangevende beauty-merken voor de salon, spa en boutique, zoals Aromatherapy Associates, Darling Sun, delilah Cosmetics, Natura Bissé, Perricone MD en The Organic Pharm,acy.

Beschrijving

Over het bedrijf

Onze ambitie is om meer te zijn dan alleen een leverancier. Door te investeren in trainingen, promoties en ondersteuning helpen wij salons en (zelfstandige) retailers om zich te onderscheiden. Met een gevarieerd aanbod merken, behandelingen, kennis en service. Wij investeren met onze partners in de lange termijn: niet alleen focussen op het schrijven van de startorder, maar met elkaar een traject ontwikkelen, dat leidt tot betere service en advies, professionelere behandelingen en uiteindelijk meer verkoop. Als uw bedrijf groeit, groeien wij met u mee!

In die relatie is vertrouwen heel belangrijk. Bij ons bent u geen nummer: wij hebben korte communicatielijnen en kunnen snel schakelen. We zijn eerlijk over wat u van ons kunt verwachten, maar spreken ook uit wat wij van u verwachten om de samenwerking tot een succes te maken.

In elke categorie bieden wij merken die het verschil maken: met een hoge kwaliteit, rijke geschiedenis en/of een bijzonder verhaal, die zich in alle opzichten kunnen meten met de bekendere merken, maar liefst niet overal met korting verkrijgbaar zijn. Zo kunt u uw klanten de mooiste merken en behandelingen aanbieden én een gezonde marge maken.

Terug naar het overzicht