Standnummer: 11E021

Basic Cosmetics

Basic Cosmetics is de producent en exclusief leverancier van de merken Extenso en Glure. Ons team staat voor je klaar om je kennis te laten maken met ons uitgebreide assortiment aan huidverbetering en harsproducten. Kom langs om Extenso en Glure te ervaren en ontdek de nieuwe producten die wij tijdens de beurs zullen lanceren en demonstreren.

Extenso, no-nonsense skincare
Extenso is een professioneel Nederlands cosmeticamerk met no-nonsense producten die gericht zijn op het effectief verzorgen en verbeteren van de huid. Onze producten worden geproduceerd met respect voor natuur en milieu. Ze zijn vrij van omverpakkingen, microplastics, parabenen, minerale oliën en overbodige geur- en kleurstoffen.

Ontdek Extenso op www.extenso-skincare.nl

Glure, effective waxing without bullsh*t!
Glure is een typische rebel in de harswereld, een harsmerk gespecialiseerd in het effectief verwijderen van ongewenste haren. De Film Wax, Soft Wax en Roll On Wax van Glure zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen met uitsluitend pure ingrediënten die écht nodig zijn.

Ontdek Glure op www.glure.nl

Beschrijving

Over het bedrijf

Dé groothandel voor beauty professionals
Basic Cosmetics is al ruim twintig jaar leverancier van professionele huidverbetering en praktijkbenodigdheden voor beauty professionals. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment zodat jij je kunt beperken tot één professionele en betrouwbare totaalleverancier. Daarnaast zijn wij producent en exclusief leverancier van de merken Extenso en Glure.

Bekijk onze website: www.basiccosmetics.nl

Terug naar het overzicht