Standnummer: 11B090

Beauty Planet Nederland B.V.

Beauty Planet is een professioneel bedrijf die verkoopt cosmetische en medische apparatuur dat zowel op de binnenlandse markt als in heel Europa. Onze missie is het creëren en ontwikkelen van professionele diensten voor de schoonheidsindustrie. We hebben de grootste groothandel in cosmetische en medische apparaten in de regio, daarnaast verzorgen we een breed scala aan trainingen voor onze klanten in het hele land en in Europa. We garanderen ook een professionele en snelle garantie en service na de garantie uitgevoerd in ons servicecentrum.

Wij zijn een Pools bedrijf opgericht in 2007, met internationale verkoopafdelingen. Onze vestigingen zijn gevestigd in: Polen, Duitsland, Verenigd Koninkrijken en Nederland. Hierdoor leveren we apparaten efficiënt door heel Europa en de wereld. We geven trainingen in vele talen, b.v. Engels, Pools, Duits, Oekraïens, Nederlands. Wij staan ​​klaar voor competente dienst en snelle levering in heel Europa.

Beschrijving

Over het bedrijf

Beauty Planet is niet alleen een groothandel in high-end apparaten tegen een betaalbare prijs. Parallel aan de groothandel runnen we een cosmetologische kliniek waardoor alle nieuwe producten en apparaten die beschikbaar zijn in onze winkel persoonlijk door ons zijn gecontroleerd.

We raden alleen veilige en effectieve apparaten aan. Ons trainingspersoneel staat op elk moment klaar om te trainen en de voordelen van de apparaten uit ons aanbod te laten zien. Beauty Planet is niet alleen een groothandel in high-end apparaten tegen een betaalbare prijs. Parallel aan de groothandel runnen we een cosmetologische kliniek waardoor alle nieuwe producten en apparaten die beschikbaar zijn in onze winkel persoonlijk door ons zijn gecontroleerd.

 

Terug naar het overzicht