Standnummer: 11A081

Beautyworkz | Purlés

De verzorgingsproducten van Purlés zijn ontwikkeld door een combinatie van innovatieve, biotechnologische wetenschap met krachten uit de natuur. Met zoektochten naar de meest natuurlijke ingrediënten, onze inspiratie halen we uit de prestaties in de esthetische geneeskunde. Met als resultaat dat Purlés snel en effectief te werk gaat en direct zichtbare resultaten biedt.

Met een scala aan thuiszorg producten, om zo na de behandelingen ook thuis de huid optimaal te kunnen verzorgen. Vraag uw schoonheidsspecialist naar de juiste verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid. En ga direct aan de slag om uw huid nog mooier te maken.

Beschrijving

Over het bedrijf

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met een relatief nieuw merk Purlés, dit merk bestaat nu zo’n 12 jaar en wij verdelen de producten nu alweer bijna 3 jaar. We groeien, dat komt door alle enthousiaste nieuwe klanten die we blij mogen maken met de prachtige producten van Purlés. Wij hanteren geen minimale startorder of verplichte afname per jaar, onze prijzen houden we zo laag mogelijk. Met Purlés kunt u alle kanten op, van huidverzorging tot huidverbetering en van fruitzuurpeelingen van de hoogste kwaliteit tot complete kit behandelingen! Wij bieden een breed aanbod voor iedere huidprofessional!

Terug naar het overzicht