Standnummer: 11D040

Bentlon powered by Care Cosmetics

Bentlon is dé pionier op het gebied van behandelstoelen voor (pedicure)salons en wellnesscentra. Elke stoel is met de hand vervaardigd in het Nederlandse productiecentrum in Weert. De onberispelijke afwerking, de aandacht voor detail en de hoge kwaliteit, garanderen een tijdloze stijl en lange levensduur.

Om de slogan Be Different. Be Bentlon kracht bij te zetten, is op onze stand graffiti-kunstenaar Marcel Labrie aanwezig die live een van de nieuwe Treatment bedden gaat voorzien van graffiti. En … we verloten deze stoel onder bezoekers. Welkom in de wereld van Bentlon!

Beschrijving

Over het bedrijf

Bij Care Cosmetics dromen we van een pure wereld waarin iedereen zich mooi en zelfverzekerd voelt. Waarin mensen bewust zorgen voor zichzelf en elkaar, in harmonie met de natuur.  Onze missie is om de wellbeauty beweging in Europa te leiden! Samen met jou als onze partner creëren we graag een duurzame markt waarin wellbeing en beauty hand in hand gaan. We verbinden, delen kennis en helpen elkaar tot bloei te komen. Jij als onze partner, jouw klanten en onze eigen medewerkers. Samen groeien we als professionals én als mensen.

Wij zijn Care, de fullservice omnichannel partner voor professionals sinds 1996.

Terug naar het overzicht