Standnummer: 12D042

Bio wellness

Bio Wellness Monica Rendon

Beursaanbieding

Monica Rendon is in de Benelux pionier in maderotherapie – stimulatie van je inwendig detox-systeem, vermindering van cellulitis en mooiere lichaamscontouren. En dat alles op natuurlijke wijze. Met reeds meer dan 16 jaar ervaring voert zij volgens deze techniek professionele massages uit.

Al gehoord van massage met warme keramische massagestenen? Deze intense warmtemassage is een weldaad voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de keramische massagetools dringen diep door in de spieren. Dat verlicht spanningen, biedt diepe relaxatie en geeft nadien veel energie. Wil je meer informatie over deze technieken proberen? Bezoek onze stand en reserveer uw massagebeurt!

Beschrijving

Over het bedrijf

Reeds op jonge leeftijd werd Monica gefascineerd door het besef dat fysieke gezondheid, mentale rust en schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze besloot daarom al snel om in de beauty- en wellness-sector te stappen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche beschikt ze ondertussen over heel wat expertise.

Ontdek de wereld van duurzame biowellness
Ben jij ook zo gebeten door duurzame schoonheidsproducten die goed zijn voor je huid én voor het milieu? Wil jij als schoonheidsspecialiste het beste voor jouw klanten? Droom jij van biologische producten zonder schadelijke stoffen die je met voldoening op je huid kan smeren? Of wil jij graag kennis maken met maderotherapie, hot keramic, bodysculpture en wellness behandelingen. En jouw praktische kennis uitbreiden? ontdek de wereld van Monica Rendon duurzame biowellness!

Terug naar het overzicht