Standnummer: 11A120

BlooMEDical Benelux BV

Het BlooMEDical team nodigt u van harte uit bij stand A120 (hal 11). Maak kennis met de volgende innovatieve en hoogwaardige medische en esthetische apparatuur:

1. Soprano™ Titanium & ICE Platinum – de enige echte Soprano™ van Alma Lasers (laserontharing)
2. Dermalux® (LED-fototherapie)
3. Jovena® van Brera (Plasma® en DiatermoContraction® = combinatie van RF-diathermie met spiercontracties)

Dit is slechts een deel van ons uitgebreide gamma. Alle apparatuur voldoet aan de strenge medische Europese regelgeving en is voorzien van het CE-keurmerk.
Onze behandelprotocollen zijn wetenschappelijke onderbouwd met klinische studies. De resultaten die wij u tonen in folders en op websites zijn werkelijk behaald.

BlooMEDical is uw partner in de breedste zin van het woord. Wij beschikken over een eigen team van huidtherapeuten. Zij beantwoorden al uw klinische vragen en na aanschaf van een apparaat zullen zij u ook trainen in het gebruik ervan. Daarnaast biedt BlooMEDical uitgebreide ondersteuning op sales-, service- en marketingvlak. Wij zijn van mening dat de beste resultaten voortkomen uit een goede samenwerking.

Beschrijving

Over het bedrijf

BlooMEDical Benelux BV is o.a. distributeur van diverse medische en esthetische apparatuur van vooraanstaande fabrikanten als Alma® Lasers, Brera® Medical, Dermalux® en sinds kort Laseroptek®. Wij zijn ISO 13485 gecertificeerd. Sinds januari 2020 zijn wij partner van de Belgische Arseus Medical Group. Samen zetten wij ons elke dag opnieuw in om concreet vorm te geven aan een sterk engagement: ‘Driving superior care’. Een inspirerende missie om samen met u te bouwen aan een betere zorgomgeving.

Terug naar het overzicht