Standnummer: 11C060

Care Cosmetics

Care Cosmetics is – hoe kan het ook anders – in volle sterkte aanwezig op de Beauty Trade Special. In onze stand vind je een originele presentatie van alle 39 merken die te rubriceren zijn in verschillende beautywerelden zoals Care Equipment, Care Wellbeing, Care Make-Up, Care Skincare en Care Huidverbetering. Natuurlijk staan noviteiten centraal (check vooral ook onze apparatuur evenals new brands want Care Cosmetics heeft de merkenportfolio uitgebreid! Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod demonstraties, en geniet in onze stand op een relaxte manier van echte ontmoetingen en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Spectaculaire beursaanbiedingen? Daar verblijden we je graag op 2, 3 en 4 april mee! Evenals een amazing Loyalty Plan.

NB Bezoek je ook onze Care For Life stand? (11.A.065). Hier kan je je inschrijven voor de landelijke Treatment for Charity-dag en laat je samen met collega’s wensen van zieke kinderen uitkomen.

No Limits is de slogan die verbonden is met de corporate identiteit. Check hier onze nieuwe site: www.carecosmetics.nl

Beschrijving

Over het bedrijf

Care Cosmetics is distributeur van 39 merken waarvan 2 private labels en is al 25+ jaar actief in de Benelux. De grenzeloze ambitie om (inter)nationaal te groeien is er, maar wat ons vooral blij maakt is om dagelijks met 95 spelers jouw beautywereld nóg mooier te maken. Met onze merken, trainingen, marketingservice en business support. Wat ons onderscheidt? Dat we samen met jou grenzen opzoeken en doorgaan waar anderen stoppen. We zijn niet voor niets de ‘No Limits company’. Houd je er van te ontdekken wat jou verder brengt? Dan gaan we graag de dialoog aan. We brengen kansen in beeld en laten jou als beautyprofessional excelleren. Onze experts staan voor jou klaar. Natuurlijk met een flinke dosis fun. Let’s sparkle!

Terug naar het overzicht