Standnummer: 11A170

Cent Pur Cent en i.am.klean

Gezonde, natuurlijke producten voor vrouwen van alle leeftijden en afkomsten toegankelijk maken door ze te verdelen via professionals in farma en beauty. Daar draaien de merken Cent Pur Cent en i.am.klean om. Founder Caroline Rigo heeft haar merken in het leven geroepen omdat ze van mening is dat geen enkele vrouw zou moeten kiezen tussen wat goed en wat mooi voor ze is.

Beschrijving

Over het bedrijf

De kern van Cent Pur Cent zit in de naam zelf. Deze gezonde make-uplijn staat voor natuurlijk, mineraal, puur, hypoallergeen en diervriendelijk. Doordat we de grondstoffen voor onze producten uitvoerig testen, kunnen we ook de hoogste kwaliteit garanderen. Omdat de producten van Cent Pur Cent vooral gericht zijn op vrouwen met een moeilijke huid, wordt deze lijn enkel via apotheken verdeeld.

i.am.klean is het antwoord op de vraag vanuit de beautysector naar natuurlijke en minerale producten, naar aanleiding van het succes van de Cent Pur Cent productlijn. Alle i.am.klean producten worden dus verdeeld via schoonheidsspecialisten en conceptstores.
Met i.am.klean richten we ons qua eindgebruiker vooral op echte fashionista’s die op zoek zijn naar een Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus product dat helemaal bij hun levensstijl past.

Terug naar het overzicht