Standnummer: 11F040

Chi Essentials Cosmetics

Chi Essential Cosmetics is een 100% natuurlijk én biologisch cosmeticamerk van Nederlandse bodem. Onze missie is natuurzuivere huidverbetering voor iedereen. Voor alle huidtypes en bij alle huidproblemen. De producten bestaan uit de beste kwaliteit biologische ingrediënten, rechtstreeks uit de natuur!
Onze kracht zit in het feit dat we werken met volledige, biologische oerstoffen direct uit de natuur, zoals plantoliën, essentiële oliën en hydrolaten. Puur natuurlijke ingrediënten zonder synthetische, geïsoleerde en onnodige toevoegingen. Ze beschermen, verzorgen, voeden en verbeteren de huid.

Bezoek ook onze website: chiessentialcosmetics.eu

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn. In elk proces is het bewaken en controleren van onze kwaliteit onze eerste prioriteit. Onze missie is om het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke grondstoffen op de gezondheid te vergroten. Daarom focussen we ons al sinds 1979 op het ontwikkelen van natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid van mens en dier. Dit doen we als familiebedrijf met een enthousiast team vanuit Breda.

Terug naar het overzicht