Standnummer: 12C060

CND™

DE MARKTLEIDER IN PROFESSIONELE NAGELPRODUCTEN! We zien je graag op onze stand (12C060).

Geef je klanten een superieure service met de producten van CND™. Maak de mooiste nagelcreaties met ons kleurrijke en uitgebreide assortiment dat bestaat uit 190+ verschillende kleuren SHELLAC™ en verschillende kleuren PLEXIGEL™ die passen bij iedere huidtint.

Wist je dat CND™ SHELLAC™ vegan & dierproefvrij is? Daarnaast is CND™ SHELLAC™ vrij van radicale ingrediënten. Vijlen op de natuurlijke nagel is niet nodig. Ook hoef je SHELLAC™ niet open te vijlen bij verwijdering. Dit zorgt voor een 2x snellere service.

Beschrijving

Over het bedrijf

Nothing beats the Original! Al meer dan 40 jaar is CND™ de marktleider in professionele nagelproducten. Naast hoog kwalitatieve producten en systemen, ontwikkeld in het eigen laboratorium van CND™, biedt CND™ de beste ondersteuning in opleidingen. CND™ werkt nauw samen met de professional om in contact te blijven met de markt en deze continue te blijven verbeteren. Dit onder andere door inspirerende nail art te creëren, kwaliteit producten te ontwikkelen en aansluitende educatie te bieden.

Terug naar het overzicht