Standnummer: 11C080

Cosmetic Gallery B.V.

In tijden van globalisering, dynamische verandering en harde concurrentie ligt de focus op de vraag wat de beste strategieën zijn om toe te passen. De centrale taak van het Corporate Management bij DR. GRANDEL is het optimaliseren van middelen in een sterk gedifferentieerde concurrentieomgeving zodat creativiteit, innovatiekracht, kostenvoordelen en topprestaties zo effectief mogelijk kunnen worden ontwikkeld. We zijn een succesvolle producent van merkproducten omdat we het beantwoorden aan de behoeften van klanten tot de hoogste prioriteit van alle DR GRANDEL medewerkers hebben gemaakt.

Onze wens om altijd aan de behoeften van onze klanten te voldoen, blijkt uit onze uitstekende producten en marketingdiensten, en ook uit de manier waarop we onze hele logistieke waardeketen hebben georganiseerd. Deze aanpak beïnvloedt alles wat we doen: hoe we grondstoffen selecteren, onze ultramoderne productie in overeenstemming met goede fabricagepraktijken (GMP standaard) en hoe we onze producten leveren.

Bij DR. GRANDEL, zijn we ons ervan bewust dat zakendoen geen doel op zich is, maar een middel om de mens en de samenleving als geheel te dienen. Daarom streeft ons bedrijf er altijd naar om recources te sparen en milieuvriendelijke processen toe te passen.

Beschrijving

Over het bedrijf

Ons bedrijf is in 1947 opgericht door Dr. Felix Grandel en heeft 75 jaar ervaring op het gebied van professionele cosmetica. Het hoofdkantoor en de eigen productie bevinden zich in Augsburg, Duitsland. Dr. GRANDEL heeft momenteel ruim 230 medewerkers in dienst. De afdeling cosmetica bij de DR.GRANDEL Group heeft zich gecommitteerd aan de professionele schoonheidsmarkten over de hele wereld. De vertegenwoordigde merken van het bedrijf DR.GRANDEL, PHYRIS Skin Care Concept en ARABESQUE worden zeer succesvol geëxporteerd naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Meer dan 20.000 schoonheidsspecialisten werken met onze hoogwaardige en eersteklas merkproducten.

Terug naar het overzicht