Standnummer: 11F120

Craith BV

Craith Lab® blijft innoveren en de nieuwste kennis op het gebied van huidverzorging volgen. We blijven producten ontwikkelen met hoogwaardige ingrediënten en werkstoffen die de huid steeds beter beschermen. En met resultaat. Epigenetica is dé wetenschappelijke sleutel om huidproblemen én huidveroudering op te lossen. Craith Lab® beschermt en versterkt de huidbarrière die nodig is voor anti-aging want een mooie, stralende en gezonde huid is voor iedereen.

30 jaar expertise, ervaring en branchekennis is omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn. Onder andere Blauw licht en milieu-invloeden en zorgen steeds vaker voor huidproblemen. Irritaties, veroudering, allergieën en een droge huid zijn een uiting van epigenetische veranderingen. Craith Lab® gaat met haar wetenschappelijk ontwikkelde formules de effecten van deze omgevingsstress tegen en brengt de huidconditie duurzaam weer in balans.

Beschrijving

Over het bedrijf

Craith Lab® is een innovatief, clean skincare merk met drie unieke, essentiële lijnen. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastic, siliconen en parabenen. Craith Lab® werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen.

Terug naar het overzicht