Standnummer: 10E080

Ecomild Bio Cosmetica

Provida Organics is een Duits familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar biologische cosmetica produceert die gericht is op huidverbetering. Veel ingrediënten voor de producten komen uit de eigen Provida Demeter landbouw. Provida biedt een breed assortiment huidverzorgingsproducten waaronder couperose crèmes, een complete lijn tegen acné, twee Demeter bachbloesem series en minerale make-up. De producten zijn tevens in salonverpakking verkrijgbaar.

HEVI Sugaring is ontharing met zorg voor jou, je huid en het milieu. Het is het eerste en enige ontharingsproduct dat is goedgekeurd door Asthma-Allergy Denmark en voorzien van het Deense keurmerk AllergyCertified, het Scandinavische keurmerk Nordic Swan Eco Label en het Franse keurmerk Ecocert. HEVI Sugaring is geschikt voor ontharing van het hele lichaam, inclusief het gezicht, de oksels en de intieme delen. Het wordt in Denemarken geproduceerd en bevat uitsluitend biologische en zuivere, natuurlijke grondstoffen, waaronder suiker en water. Dit garandeert een milde behandeling van de huid.

TAOASIS staat voor 100% volledig natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën en geurcomposities van gecertificeerd biologische of Demeter-teelt. De naam TAOASIS is een synthese van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekent vrij vertaald ‘leven in harmonie met de natuur’ en dat is de drive en het doel sinds de oprichting van het bedrijf in 1991. Er komt niets in TAOASIS producten dat daar niet thuishoort, dus geen dierlijke ingrediënten, geen niet-gedeclareerde bijenmengsels en geen synthetische toevoegingen. Alle producten van TAOASIS zijn duurzaam, eerlijk en milieuvriendelijk.

 

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Ecomild is gespecialiseerd in 100% natuurlijke producten en pure biologische huidverbetering zonder belastende ingrediënten als parabenen. Omdat producten uit de natuur het beste worden herkend en opgenomen door de huid. HEVI Sugaring maakt gecertificeerd biolosiche suiker wax voor zachte en effectieve ontharing. Provida Organics maakt biologische cosmetica die gericht is op huidverbetering met ingrediënten uit de eigen Provida Demeter landbouw. TAOASIS maakt 100% natuurlijke etherische oliën en geurcomposities van gecertificeerd biologische of Demeter-teelt.

Terug naar het overzicht