Standnummer: 11A101

Findicare

Al 20 jaar uw vertrouwde partner voor complete salon-, praktijk- en kliniekinrichting door heel Europa! Van harte welkom op onze nieuwe website! Wij werken met onze eigen merken Collini, Luxizz, DutchLabel, RLX & MO. Op deze website krijgt u eenvoudig en overzichtelijk alle merken en bijbehorende producten gepresenteerd zodat u goed uw keus kunt maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar om u te begeleiden en te helpen. Al onze producten zijn tevens te bezichtigen en te proberen in de vernieuwde Experience Store in Almere & Geleen. We ontvangen u daar graag.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Findicare is de grootste importeur en leverancier met het ruimste assortiment in Europa en het vertrouwde adres voor de zakelijke markt, instellingen en particulieren. Wij richten ons op Beauty | Medical | Wellness met daarbinnen weer ieder haar eigen vakgebieden en doelgroepen. De 20 jaar ervaring in ontwikkelen, designen, importeren en verkopen, zetten we graag in om u te ondersteunen in uw wensen en behoefte. Wij hebben een duidelijk motto: “Met uw wensen en behoeften en onze kennis, maakt U de juiste keuze! “.
Wij leveren producten voor een complete salon-, praktijk- en kliniekinrichting door heel Europa en wij beschikken over een eigen bezorg- en servicedienst om u gemakkelijk en snel van dienst te zijn. Voor meer informatie of contact: Klik voor de Klantenservice.

Wij Leveren onder anderen de merken Collini & Luxizz

Terug naar het overzicht