Standnummer: 11B110

Grandel Beautyness B.V.

Grandel Beautyness B.V. is een dochter van Grandel the Beautyness Company uit Augsburg,
en vertegenwoordigt de merken Dr.Grandel, Phyris en arabesque.

GRANDEL is uniek en anders.
GRANDEL is gewoon een klasse apart.

Onze wens om altijd aan de behoeften van onze klanten te voldoen, blijkt uit onze uitstekende producten en marketingdiensten, maar ook uit de voorbeeldige manier waarop we onze hele logistieke waardeketen hebben georganiseerd. Deze aanpak beïnvloedt alles wat we doen: hoe we grondstoffen selecteren, onze state-of-the-art productie in overeenstemming met good manufacturing practice (GMP) en hoe we onze producten leveren.

Omdat GRANDEL een premium-kwaliteitsstrategie nastreeft, speelt kwaliteitsborging een prominente rol. Het zorgt voor een hoge kwaliteitsstandaard als solide basis voor het creëren van langdurig vertrouwen in ons bedrijf en zijn merken.

Beschrijving

Over het bedrijf

GRANDEL Today
Een van de key players in de gezondheids- en schoonheidsindustrie. Met zo’n 230 medewerkers is GRANDEL een belangrijke speler in de gezondheids- en schoonheidsindustrie, zowel in natuurvoedingswinkels als bij cosmetica-professionals.

In onze GRANDEL-fabriek in Augsburg produceren we cosmetica en voedingssupplementen volgens originele formules. We produceren ook veel van de belangrijkste ingrediënten zelf. State-of-the-art productiemethoden, strikte hygiëneregels zoals die gewoonlijk alleen worden aangetroffen in de farmaceutische productie (GMP) en constante laboratoriumtests helpen ons een constant hoge kwaliteit te garanderen.

GRANDEL heeft drie strategische bedrijfssegmenten:
– Merkproducten verkocht in speciaalzaken (natuurwinkels en apotheken)
– Professionele cosmetica (schoonheidssalons en spa’s)
– Bulkhandel in vitamines en mineralen (industrie en handelsbedrijven)

Terug naar het overzicht