Standnummer: 10F036

Healthy Natural Products

Solutions Cosmeceuticals lanceert een nieuwe lijn: Happy Green Skin! 100% Planetproof met de allerbeste pure ingrediënten. Uiteraard alles 100% biologisch.

De vertrouwde Happy Face Gezichtsolie is er onderdeel van geworden: met de bekende receptuur maar in een nieuwe verpakking.
Daarnaast presenteren wij onze nieuwe crème / balm: All-you-need! Dit is een gezichtscrème met eveneens de superkrachtige anti-aging Cactusvijg-olie. En met andere zeer effectieve organic ingrediënten. Kom proberen en pak de beurskorting mee. Kijk alvast op www.solutions-cosmeceuticals.nl voor de details. Welkom in onze stand!

Beschrijving

Over het bedrijf

Healthy Natural Products is een jong bedrijf. Onze eigen merk SOLUTIONS Cosmeceuticals is uitgegroeid tot een wereldwijd verkochte huidverbeteringslijn: uiterst effectief en zonder poespas. Nieuw is onze Planetproof lijn Happy Green Skin, die we op deze beurs lanceren. Alle producten worden door onszelf ontwikkeld; wij zorgen ervoor dat ze extreem goed werken en dat de kwaliteit heel hoog is. Want slechts dan krijg jij als klant waar je om vraagt en wat je nodig hebt. Je krijgt een zeer effectief product dat bovendien verantwoord geproduceerd is.

Terug naar het overzicht