Standnummer: 12B067

Joyce de Wit Coaching

Joyce de Wit had jarenlang een succesvolle pedicurepraktijk aan huis. Ze coacht nu pedicures en schoonheidsspecialistes om hun praktijk of salon te draaien op een manier die aansluit bij hun wensen en persoonlijkheid. Dankzij haar brede ervaring begrijpt ze hoe lastig het soms is om je staande te houden tussen je klanten, je priveleven en wat je stiekem zelf graag zou willen.

Beschrijving

Over het bedrijf

Joyce heeft een vierde plaats veroverd in de categorie “Beste coach voor vrouwen 2023” door bedrijvenconsultant.nl; “Zij heeft daadwerkelijk een grote zelfstandige pedicurepraktijk geleid voordat ze besloot om hetzelfde aan andere vrouwen te leren. Doordat ze zelf als ondernemer heeft gewerkt en daarna pas ging coachen, weet ze als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een eigen bedrijf te runnen.

Tegenwoordig heeft zij haar succesvolle opleidingscentrum voor ondernemende vrouwen in de beautybranche. Doordat ze zelf ook te werk ging in de beautybranche, focust ze haar coaching ook op de specifieke doelgroep van vrouwelijke ondernemers die zich in deze branche bevinden. Bovendien is ze een gewaardeerde columnist en spreker.

Ben jij als ondernemer werkzaam in de beauty business? Dan kan Joyce de Wit je helpen om je bedrijf succesvoller te laten worden en je weer die energie terug te geven waarmee je ooit begonnen bent.”

Terug naar het overzicht