Standnummer: 11C018

MEGAN powered by Care Cosmetics

Ontdek de meest geavanceerde technologische, cosmetische innovatie. MEGAN brengt je dichter bij de toekomst en helpt je de huid te verzorgen en te verbeteren met een systeem dat zorgt voor een buitengewone celregeneratie vanuit de diepste lagen van het huidweefsel. Dit is geen sciencefictionfilm.

MEGAN is de realiteit van technologie, ontwikkeld door Skeyndor en gebaseerd op de meest baanbrekende technieken uit de schoonheidswetenschap. Het hoogtepunt van kennis en ervaring van 50 jaar onderzoek.

Beschrijving

Over het bedrijf

Bij Care Cosmetics dromen we van een pure wereld waarin iedereen zich mooi en zelfverzekerd voelt. Waarin mensen bewust zorgen voor zichzelf en elkaar, in harmonie met de natuur.  Onze missie is om de wellbeauty beweging in Europa te leiden! Samen met jou als onze partner creëren we graag een duurzame markt waarin wellbeing en beauty hand in hand gaan. We verbinden, delen kennis en helpen elkaar tot bloei te komen. Jij als onze partner, jouw klanten en onze eigen medewerkers. Samen groeien we als professionals én als mensen.

Wij zijn Care, de fullservice omnichannel partner voor professionals sinds 1996.

Terug naar het overzicht