Standnummer: nto

Noscomed Medical Supply

iS CLINICAL is een exclusieve klinische huidverzorgingsserie, ontwikkeld door INNOVATIVE SKINCARE, die bestaat uit buitengewone, resultaatgerichte anti-aging en huidoptimaliserende formules. Door de meest geavanceerde onderzoekstechnologie te ontwikkelen en te gebruiken heeft het team van artsen en onderzoekers van INNOVATIVE SKINCARE producten ontworpen en gemaakt die snelle, veilige en langdurige positieve resultaten opleveren.

De experts van INNOVATIVE SKINCARE volgen de hoogste ethische normen om huidverzorging verder te ontwikkelen en om hun missie – de levenskwaliteit van mensen verbeteren – waar te maken. Alle producten van INNOVATIVE SKINCARE zijn parabenen- en parfumvrij.

Beschrijving

Over het bedrijf

Noscomed distribueert hoogwaardige medische producten van internationale bedrijven naar de esthetische markt in Scandinavië, Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk met als doel de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren.

Uw patiënten – Onze zorg is ons motto en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat de producten die we distribueren de beste zijn in hun vakgebied. Met behulp van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om dergelijke producten te verkopen en te onderhouden, verstrekken we gekwalificeerde informatie aan behandelaars om veilig en correct productgebruik te garanderen en ondersteunen we hun expertise om de resultaten voor de cliënt/ patiënt te optimaliseren.

Terug naar het overzicht