Standnummer: 11C65

Pelsch

Professionele maritieme cosmetica voor elk huidtype, omdat wij weten dat elke huid anders is, ontwikkelen wij producten die bij jouw huid past – niet andersom! Zichtbare huidverbetering en huidverjonging dankzij producten van het hoogste kwaliteitsniveau. Wij streven naar perfectie, met minder nemen wij geen genoegen! Dit geldt ook voor onze behandelapparaten, deze zijn ontwikkelt en geproduceerd door een: ‘medisch’ fabrikant.
Kom en TEST onze Marine aqua facial!

Intro beurs aanbieding
Professionele cosmetica en apparatuur voor elk huidtype, omdat wij weten dat elke huid anders is. Ons credo is dan ook om cosmetica en apparatuur te ontwikkelen die bij jou past – niet andersom!

Dalton marine aqua facial MF900+: AL NA één BEHANDELING EEN MOOIERE HUID!
Naast klassieke instituut behandelingen is de marine aqua facial inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van cosmetische behandelingen als het gaat om huidverbetering en niet zonder reden! Het is DE innovatie op de cosmeticamarkt.
Waarom? Het combineert verschillende stappen in één unieke behandeling. De niet-invasieve behandeling is een zachte reiniging, intensieve peeling en een verzorgende boost in één en is geschikt voor de meest uiteenlopende huidtypes.
De MF900+ marine aqua facial kan worden gebruikt voor iedere huidtype, ook de probleemhuid, en geeft fantastische resultaten. Met twee speciale handstukken, fruitzuren en serums wordt in combinatie met een variabel vacuüm de huid zacht en vooral pijnloos behandeld. Talgafzetting en onreinheden worden behoedzaam van en uit de huid verwijderd. Ook rimpels behoren na deze behandeling tot het verleden. Direct na de behandeling is de huid zichtbaar voller, egaler en merkbaar strakker. Een vermoeide huid krijgt meer glans en zelfs bij pigmentvlekken en roodheid is de MF900+ een echt wonderwapen.

De DALTON MF900+ inzetbaar bij ELK huidtype, doet wat het belooft… mooier kunnen we het niet maken!

Zelf testen is het beste, dus kom en ervaar zelf.
Je vindt ons: Hal 11 stand C65

Natuurlijk hebben we een geweldige beurskorting!

 

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Met meer dan 45 jaar ervaring, in 40 landen is DALTON Marine Cosmetics DE professional op het gebied van maritieme cosmetica. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten vinden wij het belangrijk dat het hele assortiment met elkaar te combineren is. We streven er altijd naar om producten te ontwikkelen die niet alleen zeer effectief, maar ook veilig zijn. Daarom zijn onze nieuwe productontwikkelingen vrij van ingrediënten zoals parabenen of PEG’s.

De actieve ingrediënten uit de zee en hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, garanderen een hoge mate van verdraagzaamheid en zichtbaar resultaat.
• Geen verplichting qua afname of startpakket
• Made in Germany
• Dierproefvrij

Terug naar het overzicht