Standnummer: 11A050

DALTON marine cosmetics NL

Professionele cosmetica op basis van zeemineralen voor elk huidtype, omdat wij weten dat elke huid anders is. Zeemineralen lijken opmerkelijk veel op de minerale samenstelling van het menselijk bloedplasma, lymfe en celvloeistof en kunnen tot diep in de huid dringen.
Verrijkt met actieve natuurlijke ingrediënten, met als eigenschap een hoge mate van verdraagzaamheid, garanderen we zichtbaar resultaat!

Studies in vivo bevestigen de indrukwekkende effectiviteit van onze producten, zowel op anti-aging gebied als bij huidproblemen (cosmeceuticals).

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Dankzij onze ruim 45 jaar ervaring hebben wij ons ontwikkeld van pionier tot gevestigde speler op het gebied van maritieme cosmetica. Inmiddels leveren we in 52 landen. Om ook in de toekomst aan de hoogste eisen te kunnen blijven voldoen, combineren wij de hoogste kwaliteitsnormen met wetenschappelijke nieuwsgierigheid en traditionele waarden. De voortdurende ontwikkeling van ons productassortiment, het gebruik van natuurlijke grondstoffen uit de zee en het nemen van sociale en ecologische verantwoordelijkheid in de gehele productie- en toeleveringsketen zijn voor ons bijzonder belangrijk. Clean beauty staat bij ons hoog op de lijst.

Trots presenteren wij ook graag onze MF900+, een marine aqua facial machine met hoog geconcentreerde zuren, serums en uniek roterend handstuk.

• Respect voor natuur en milieu
• Hoogste kwaliteitsnormen “made in Germany”
• Geen verplichte minimale afname
• Maatschappelijk en ecologische betrokkenheid
• Wij streven naar volledige clean beauty

Terug naar het overzicht