Standnummer: 11F021

Pilou Cosmetics

Pilou Cosmetics is sinds 1996 exclusief importeur van een aantal hoogstaande huid verbeterende en huidverzorgende producten. Pilou Cosmetics is een dynamisch bedrijf, waar respect voor de natuur hoog in het vaandel staat en het enthousiasme voor het werk vanaf spat! De persoonlijke benadering en de gemoedelijke sfeer, in de stijlvol verbouwde oude machinefabriek in het boerendorpje Oosteind, nodigen uit tot een regelmatig bezoek. Onze liefde en zorg voor het milieu vindt u terug in onze met zorg geselecteerde merken, merken die anders zijn! Merken waarmee u zich daadwerkelijk kunt onderscheiden van uw collega’s en waarmee u een beleving kunt aanbieden in uw bedrijf.

Piroche Cosmétiques biedt gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen aan voor mannen en vrouwen. De behandelingen zijn sterk resultaat gericht en age-protecting.
Wij werken met Piroche Cosmétiques, aroma cosmetica en EQ Love.

EQ Love biedt een assortiment gecertificeerde biologische cosmetica en eco-ontworpen accessoires voor een perfecte balans tussen je levensstijl en respect voor het milieu.
De allereerste zonnebrandcrème die het maritieme milieu (koraalriffen, leven in de zee) niet belast, bevat geen chemische filters die in de oceaan sijpelen – of in uw huid. EQ maakt alleen gebruik van natuurlijke minerale pigmenten om de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon te blokkeren. Alleen pure, krachtige, milieuvriendelijke ingrediënten en parfum van natuurlijke oorsprong.

Beursnieuws

Uit de laboratoria van Piroche Cosmétiques komt Pure Hydration. Vier producten met drievoudige werking om de hydratatie te verbeteren door het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te reactiveren, het tegen gaan van huidveroudering en de natuurlijke vochtbalans te helpen herstellen, voor een jongere, meer stralende huid. Unieke formules verrijkt met zeer effectieve actieve werkstoffen zoals cross-linked Hyaluronzuur, Co-enzym Q10 en Galactoarabinan.

En vier producten Pure Hydration X Expressions. Een nieuw formule waarin hyaluronzuur en Gatuline® Expression samenkomen. Gatuline® Expression is een natuurlijk actief complex verkregen uit de in Zuid-Amerika inheemse paracress. Het bevat spilanthol en is een essentieel ingrediënt om rimpels in het gezicht zichtbaar en snel te verminderen en te zorgen voor een jeugdig en stralend uiterlijk. Gatuline® Expression, een extract van Acmella Oleracea, helpt de intensiteit te verminderen van de spiercontracties in de huid die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van expressielijntjes in de meest kwetsbare zones van het gezicht (buitenste ooghoeken, voorhoofd, lipcontour, neus-lippenplooi en hals). Een hydraterend, anti-ageing ritueel voor de rijpere huid dat het gezicht een meer jeugdige en vitale uitstraling geeft.

De hele lijn is inmiddels in een nieuw eigentijds jasje gestoken en de brochures zijn ook aangepast aan de nieuwe look & feel. Alle Piroche producten zijn geschikt voor vegans.

Cupping, bindweefselmassage en lymfedrainage in één apparaat! Het paradepaardje van Piroche waarmee u uw handen spaart en meer resultaat heeft in kortere tijd.

EQ LOVE is biologische Franse cosmetica en lifestyleproducten voor het lichaam, de geest en de planeet. De allereerste zonnebrandcrème die het maritieme milieu (koraalriffen) niet belast, bevat geen chemische filters die in de oceaan sijpelen – of in de huid.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Pilou Cosmetics is in 1996 opgericht door Loreen Schöner.
Al in 1996 was ik bezig met respect voor de natuur en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten. Deze eisen en het feit dat ik graag buiten de lijntjes kleur hebben in mijn zoektocht naar bijzondere huidverzorging geleid naar Piroche Cosmétiques.

Ik zocht huidverzorging en verbetering, maar anders dan wat ik al had gezien op de markt. Nou met Piroche (de producten en speciale werkmethode) ben ik daar volledig in geslaagd.
Piroche Cosmétiques is een familiebedrijf genesteld in het ongerepte Zuid-Tiroolse landschap, een bron van dagelijkse inspiratie. Zij werken al meer dan 40 jaar aan de productie van hoogwaardige cosmetica voor schoonheidssalons, beautyfarms, kuuroorden en wellnesscentra. Zij bieden de ultieme ervaring en effectiviteit op het gebied van schoonheid, waarbij onvoorwaardelijke liefde voor de natuur, technologie en wellness-cultuur worden gecombineerd.

Vanaf de selectie van de grondstoffen, het onderzoek in hun eigen laboratoria, de ambachtelijke productie tot en met de eindverpakking worden alle fasen volledig in Merano uitgevoerd, met directe controle over de hele productieketen.
Cosmetica volgens GMP goede productiepraktijken gefabriceerd.

Terug naar het overzicht