Standnummer: 11F021

Piroche Cosmétiques Nederland

Piroche Cosmétiques meer dan 40 jaar natuurlijke schoonheid
Onze producten zijn rijk aan natuurlijke actieve stoffen: kristalhelder bergbronwater van de hoogste zuiverheid, alpenkruiden met buitengewone eigenschappen, fyto-extracten van de hoogste kwaliteit, zuivere essentiële oliën, Bretonse algen en geselecteerde klei. Elk natuurlijk extract bevat actieve bestanddelen met een specifieke werking. De combinatie van verschillende extracten in specifieke, geavanceerde formules maakt een gerichte en op maat gemaakte werking mogelijk voor elke klant..

De cosmeticalijnen van Piroche Cosmétiques zijn gewijd aan de verzorging van lichaam en gezicht. Zeer doeltreffende producten, ontwikkeld en ambachtelijk vervaardigd in Merano, om tegemoet te komen aan specifieke wensen en behoeften van de huid. De Piroche Cosmétiques lijnen ondersteunen de behandelingen van de schoonheidsspecialisten in de salon of spa en begeleiden de dagelijkse huidverzorgingsroutine thuis.

Beschrijving

Over het bedrijf

Piroche Cosmétiques
Ons geheim? Meer dan 40 jaar ervaring in de professionele cosmeticasector in samenwerking met schoonheidsinstituten, beautyfarms en SPA’s.

De winnende missie van het bedrijf is om maximaal voordeel te halen uit de combinatie van natuur, onderzoekscosmetica en wellnesscultuur: een doel dat wordt bereikt met de ‘Methode Piroche Cosmétiques’ op basis van bio-energetica. Doeltreffende lichaams- en gezichtsbehandelingen met als resultaat een echt psychofysisch welzijn.
Geïnspireerd door de oude Chinese geneeskunde, versterkt door kostbare ingrediënten en cosmetische technologie om het perfecte evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. De behandelingen van Piroche Cosmétiques zijn gebaseerd op drie principes: ontgiften, stimuleren, regenereren.

Lymphodrainer is het dynamische cupping-apparaat dat een revolutie teweegbrengt in de wereld van de esthetiek en dat alle lichaams- en gezichtsbehandelingen optimaliseert. Het apparaat verenigd cupping, bindweefselmassage en lymfedrainage in één!

Terug naar het overzicht