Standnummer: 10B128

PlazaXL

PlazaXL
Alles onder één dak met website, online agenda én marketing.

Website
Wil je een website die goed gevonden wordt, die je zelf kunt beheren en mét telefonische helpdesk? We helpen je graag met een mooie website in jouw look en feel.

Online agenda
Heb jij interesse in een online agenda met o.a. mooie integratie in je website en slim (aansluitend) plannen? We laten je graag onze handige online agenda zien die jou veel tijd gaat besparen.

Marketing
Als je inspiratie nodig hebt om in contact te blijven met je klanten via social media of nieuwsbrieven, wij hebben kant-en-klare posts voor je en een makkelijk nieuwsbriefprogramma.

NIEUW: AI-Training voor salons
Wil je leren hoe je Chat-GPT kunt inzetten om teksten te schrijven voor je website, nieuwsbrieven en social media, schrijf je dan in voor een van onze trainingen door het hele land.

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn wij dé online partner voor de beauty en wellnessbranche. Wij staan voor persoonlijk contact, meedenken, (Friese) nuchterheid, leuke humor en kwaliteit leveren. We zien je graag op stand 10B128 of bel onze telefonische helpdesk voor meer informatie.

Terug naar het overzicht