Standnummer: 11B100

PUNE Cosmetics

PUNE is gemaakt door een team met liefde voor het stijlvolle Maastrichtse soigneren. Onze kwalitatief hoogwaardige producten zijn dierproef- en parabenenvrij en zijn door onze eigen topvisagisten samengesteld en geproduceerd bij gerenommeerde fabrikanten in Italië.

De producten hebben een milde samenstelling. Het assortiment, dat breed en volledig is met een vaste basislijn, zal met haar strakke en stijlvolle uitstraling zeker positief verrassen. Ook is er een eigen bijpassende kwastenlijn.

Beschrijving

Over het bedrijf

PUNE onderscheidt zich onder andere in de manier van verkoop. De producten zijn namelijk énkel te koop bij onze aangesloten professionals, te weten, visagisten, schoonheidssalons en kapsalons, en is dus nergens online te koop, op geen enkele webshop.

Hiermee stimuleren wij de verkoop bij onze klanten en zorgen op deze manier voor onderscheidend vermogen. Daarnaast bieden wij flexibele en vriendelijke instapmogelijkheden aan.
PUNE ondersteunt haar klanten continu. Denk hierbij aan marketing, training, events…..en nog heel veel andere mooie ondersteuning.

Terug naar het overzicht