Standnummer: 11B080

Rawa Secrets Skincare

Rawa Secrets is exclusief distributeur van het huidanalyse apparaat RS LightSkin én van het laser ontharingsapparaat Diode Coolskin ICE + Laser.

De RS LightSkin is een innovatieve huidanalyse apparaat die een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoert in slecht 20 seconden. De gebruiksvriendelijke RS LightSkin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld. Als beautyprofessional kun je daar proactief op inspelen door resultaatgerichte (huidverbeterende) behandelingen en geschikte producten te adviseren.

De Diode Coolskin ICE+ Laser is een definitief laser ontharingsapparaat die gebruik maakt van de vooraanstaande SHR techniek. Doordat de Diode Coolskin Ice+ Laser 3 golflengtes (755nm, 808nm en 1064nm) kent, is het mogelijk om ongeacht huid- en haartype of het seizoen klanten te behandelen.
We ontvangen je graag op onze stand om beide toestellen toe te lichten.

Beschrijving

Over het bedrijf

Rawa Secrets is een jong en ambitieus bedrijf die haar eigen huidverzorgende en -verbeterende producten heeft ontwikkeld. De producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar zodat het voor een breed publiek bereikbaar is.

Daarnaast is Rawa Secrets sinds 2019 exclusief distributeur is van de RS LightSkin en sinds dit jaar van de Diode Coolskin ICE+ Laser In Nederland. Hierin werkt Rawa Secrets samen met Lamano Cosmetics uit België.

Terug naar het overzicht