Standnummer: 11A060

ROQUEBRUN

De missie van ROQUEBRUN is duidelijk: met onze selftan-producten willen wij mensen inspireren om de schadelijke gevolgen van de zon te vermijden, zonder afscheid te hoeven nemen van hun stralende bruine teint. In een wereld waar de schadelijke effecten van de zon steeds zichtbaarder worden, met vaak huidbeschadigingen en ziekten als gevolg, bieden onze kwalitatieve gezichts- en lichaamszelfbruiners de perfecte oplossing. ROQUEBRUN is jouw weg tot een natuurlijke en stralende bruine teint zonder zorgen: “ROQUEBRUN, go sunless!”

Beschrijving

Over het bedrijf

Wij zijn Chiara en Sophie – de oprichters van ROQUEBRUN – en wij kunnen met zekerheid zeggen dat dromen zeker werkelijkheid kunnen worden. In december 2019 is onze ultieme droom namelijk werkelijkheid geworden en richtten wij samen ons eigen selftan-merk op.

In onze vriendschap ontdekten we al lange tijd opvallende verschillen in onze kijk op huidverzorging. Dit uitte zich voornamelijk in de manier waarop we onze huid beschermden tegen de zon en de verschillen in onze huidtypen. Terwijl de een niet snel bruin werd, altijd keurig SPF gebruikte en de wereld van zelfbruiners verkende, was de ander een echte zonaanbidder. Helaas resulteerde dit in huidschade, wat voor ons beiden een wake-up call was. We besloten onze huid beter te verzorgen en de zon volledig te vermijden.

Hier begon het eigenlijk pas. De zelfbruiningsproducten die we door de jaren heen hebben uitgeprobeerd, voldeden niet aan onze verwachtingen. Naast de gebruikelijke klachten over een groene of oranje tint, onaangename geur en vlekken op beddengoed en kleding, irriteerden vrijwel alle zelfbruiners onze huid vanwege de matige kwaliteit van de ingrediënten en lieten ze onze huid droog en ongelukkig achter. We wilden een mooie teint zonder een geïrriteerde huid of huidschade door de zon. Konden we dit niet zelf mogelijk maken?

Vanuit de gedachte: “We moeten gewoon gáán,” begonnen we aan ons avontuur. We startten ons onderzoek om de allerbeste ingrediënten te vinden en werkten hard aan de samenstelling. Het resultaat? Een zelfbruiner die alle negatieve aspecten van zelfbruiners wegnam en daarbij huidverzorgende ingrediënten toevoegde. Met onze ROQUEBRUN-formules bieden we iedereen een gezond alternatief voor een gebruinde huid zonder de zon!

Terug naar het overzicht