Standnummer: 10G050

Solutions Cosmeceuticals

Kwaliteit en resultaat
SOLUTIONS Cosmeceuticals is een jong Nederlands merk. Uiterst effectief en zonder poespas. Alle producten worden door onszelf ontwikkeld; wij zorgen ervoor dat ze extreem goed werken en dat de kwaliteit heel hoog is.

Beschrijving

Over het bedrijf

Klimaatproof
In de 21e eeuw betekent kwaliteit niet louter en alleen meer het gebruik van de beste ingrediënten en hoogwaardige technieken. Nee, kwaliteit omvat veel meer: met respect voor de natuur produceren waarbij de aarde zo min mogelijk wordt belast. Zorg voor het milieu staat bij ons dan ook centraal. Daarom hebben we voor klimaatneutrale productie gekozen: we compenseren al onze CO2-uitstoot met klimaatprojecten. Daarnaast zijn enkele producten 100% organic: hiervoor gebruiken we alleen biologisch gecertificeerde ingrediënten. Bovendien worden alle producten in Nederland vervaardigd.

Verantwoord
Onze ambitie is om onze producten continue te blijven verbeteren om zo een extreem goede kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Want wat geeft er meer voldoening dan jou en je klanten mooi, gezond en gelukkig te maken op een verantwoorde manier?

Terug naar het overzicht