Standnummer: 11A130

SURE Medical B.V.

DÉ PARTNER VOOR HUIDPROFESSIONALS

Al jaren selecteren wij de betere apparatuur en cosmetische producten voor het hoogst haalbare resultaat. Want als huidspecialist ben je voortdurend bezig met het verbeteren van je behandelingen.

Ons assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten met bewezen technieken, die wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. Onze focus ligt op het aanbieden van een totaalconcept met de mogelijkheid om behandelingen uit te voeren waar ook verschillende behandelmethodes gecombineerd kunnen worden.

Wil je succesvol zijn dan heb je de juiste technische apparatuur en producten nodig die echt goed hun werk doen. We brengen onze ervaring en branchekennis mee om je te helpen slagen.
SURE Medical is graag jouw partner, vanaf visie tot uitvoering!

Beschrijving

Over het bedrijf

SURE Medical is partner en totaalleverancier voor de professionele schoonheidsspecialist en huidtherapeut. Wij hebben jarenlange ervaring in huis op het gebied van huidverbetering, het werken met cosmetische producten en -apparatuur en het trainen van onze klanten.

Ons enthousiaste team ondersteunt klanten op het gebied van verkoop, marketing en andere zakelijke vraagstukken.
Dit gebeurt niet alleen bij ingebruikname van onze apparatuur en producten, maar ook in de jaren daarna met nascholingen of follow-ups op eigen locatie.

Waar je mee werkt en hoe je behandelt hangt van jou als behandelaar af.
Door daarin samen op te trekken leren wij jouw mogelijkheden goed kennen en kunnen we daarop aansluiten met passende producten.

Als leverancier leveren wij alleen systemen en producten van hoge kwaliteit met klinische en wetenschappelijk bewezen technieken. We denken graag met je mee over de groeimogelijkheden en om tot een goed aanbod te komen voor jouw klanten.

Terug naar het overzicht