Standnummer: 11A140

The Swedish Glow

Natuurlijke schoonheid, van binnenuit.
Wij zijn The Swedish Glow, voor natuurlijke, maar luxe supplementen voor haar en huid.
Begin dit jaar hebben wij ons nieuwste product gelanceerd: NORDSILK, voor haar, huid en nagels. NORDSILK werkt van binnenuit, aan een solide basis. Het stimuleert de haargroei door het langer in de anagene (groei) fase te houden, versterkt het haar vanaf de aanzet en voorkomt haaruitval. Dit komt door de specifieke combinatie van Vitamine C, Silicium en Biotine. Deze vitamines versterken elkaar en werken samen om de gezondheid van het haar, de hoofdhuid en je nagels te ondersteunen. NORDSILK is een instant succes en wordt bij een toenemend aantal professionele haarsalons ingezet voor de behandeling van diverse haargroei problemen. Naast wetenschappelijk bewijs, hebben wij ook al veel succesverhalen uit de praktijk mogen ontvangen!

Voor ondersteuning van de hoofdhuid, algehele huidverbetering en het verminderen van rimpels, bieden wij MARINE 13.000 mg collageen. Een compleet supplement van krachtige proteïne peptiden. Gemaakt van gehydrolyseerd zoetwater viscollageen (type I en III), om het lichaam te voeden en essentiële vitaminen, mineralen, antioxidanten en proteïnen aan te vullen. Dit geeft de eigen collageen productie een flinke boost. In het bijzonder, helpt het bij het tegengaan van huidveroudering en vermindert het rimpels zichtbaar. Bij specialistische haarsalons wordt collageen ook ingezet voor de behandeling van hoofdhuid problemen (die op hun beurt bijv. haaruitval veroorzaken). Als je van binnenuit, aan een gezonde basis werkt, volgt het resultaat (meer/weer haargroei) vanzelf! MARINE 13.000 is bovendien genomineerd voor een Dutch Beauty Award in 2 categorieen!

Kom bij ons langs en leer veel meer over het inzetten van supplementen voor de behandeling van haar- en hoofdhuid problemen. Proef onze smakelijke supplementen en ervaar dat het dagelijks innemen geen probleem hoeft te zijn.

Beschrijving

Over het bedrijf

Wij zijn The Swedish Glow. Onze vloeibare supplementen zijn zorgvuldig samengesteld, uit de beste ingrediënten. Puur, natuurlijk en van de hoogste kwaliteit. Geproduceerd in Zweden. Van de gebruikte vitamines en mineralen, is wetenschappelijk bewezen dat zij elkaar in deze samenstelling versterken, voor het beste resultaat. Waarom vloeibaar? Dit wordt beter opgenomen in het lichaam en mengt makkelijker met water, voor een snelle en makkelijke inname. Met een subtiele vruchtensmaak en zonder suiker, zijn onze supplementen eenvoudig dagelijks te gebruiken. Aanvbevolen door een groeiend aantal professionele haar- en huidverbetering salons in binnen- en buitenland!

Terug naar het overzicht