Standnummer: 12C050

Trade Mart Fashion & Lifestyle

FASHION & LIFESTYLE geopend op zondag 26 en maandag 27 maart!
Op de tweede etage van Trade Mart Utrecht in het Beatrixgebouw bevindt zich de Fashion & Lifestyle etage. Hier kun je een afwisselend scala aan modeaccessoires, sieraden, bijoux, horloges, sjaals, hoeden, tassen, riemen, reiswaren en andere accessoires voor de trendy en modebewuste consument inkopen! Kom gezellig even langs op onze stand in hal 12 en laat je verrassen wat onze styliste Mara Stevelmans allemaal aan items heeft uitgezocht om te presenteren.

De Beauty beurs Special wordt dit voorjaar een wel heel bijzondere editie!  Aan de overkant van de Jaarbeurs hallen is de Trade Mart, in het Beatrixgebouw, geopend op zondag en maandag 26 en 27 maart. Wil jij nieuwe items inkopen, jouw klanten verrassen en op de hoogte blijven van de laatste trends? Zorg dan dat je langskomt en ontmoet inspirerende merken en betrokken deelnemers waaronder Toenga & Fairitems. Een unieke kans om je inkopen voor accessoires te doen. Registreer je gratis via www.trademart.nl

Beschrijving

Over het bedrijf

Trade Mart etage 2 Fashion & Lifestyle is wekelijks geopend. Kom langs en zie, voel en proef de nieuwste trends. Laat je inspireren door de exposerende leveranciers en het aanbod die zij vertegenwoordigen. Bij Trade Mart Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen.

Wil je gratis een inkoopdag bezoeken? Bekijk de kalender op www.trademart.nl en ontdek op welke dagen je welke segmenten kunt bewonderen. Voor toegang hoef je je alleen gratis te registreren.

Terug naar het overzicht