Standnummer: 11B092

Western Cosmetics BV

IT Pharma is een Spaans bedrijf, gespecialiseerd in mesotherapie en esthetische geneeskunde. Ze ontwikkelen de producten in eigen beheer en voldoen zo aan de kwalitatieve vraag van de professionele cosmetica- en esthetische geneeskundesector.

Dermo28 – Unieke doorbraak naar Next Level Fruitzuren.
Meerdere fruitzuur peelings tegelijk in één formule, waardoor de werking tot wel 187% krachtiger is in de huid. NIEUW, voor het eerst ontwikkeld in een formule waarbij het fruitzuren complex tijdens de behandeling wordt gemixt met actieve herstellende werkstoffen en actieve werkstoffen die werken aan een specifiek probleem.

NIEUW: 5-Needle Meso therapie
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van meso therapie. Mesotherapie met 5 naalden tegelijk. De naalden hebben een kleinere diameter (0.25mm) dan de naalden die worden gebruik bij de oudere meso therapie apparaten met 1 naald. Onze laser gesneden naalden van medisch staal hebben een speciaal ontworpen punt, welke is gepatenteerd en geregistreerd en goedgekeurd als medical device. Hierdoor ervaart de klant geen pijn en breng je de huid geen schade toe, wat helaas wel het geval is bij de enkel naalds-apparatuur.

Cold Plasma apparatuur
Een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en Huidproblemen. Draadloze en oplaadbare non-thermal Plasma apparatuur is nieuw in Europa en daarom uitgeroepen tot een van de beste drie apparaten voor ‘Professional Beauty Product of the Year 2021′.

Zoals ieder jaar staan wij op de Beauty Trade Special om jou te ontmoeten op onze stand nr 11B092. Tijdens deze mooie vakbeurs laten we je kennis maken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Om zelf tijden de Beauty Trade Professional te kunnen ervaren wat we je te bieden hebben, staat er gedurende deze 3 dagen bekende collega’s van je bij ons op de stand om jou en een korte krachtige behandeling aan te bieden:
– Op zaterdag 2 april kun je hiervoor terecht bij Wil van Deursen van Beauty Kliniek Asten
– Op zondag 3 april kun je een behandeling boeken bij Marloes van Maaren van Huidverbeteringsinstituut Etoile
– Op maandag 4 april kun je de handen ervaren van Astrid Timmerman van Huidstudio Astrid voor Huidverbetering.
Boek nu je behandeling via www.westerncosmetics.shop

 

Beschrijving

Over het bedrijf

Onze visie is een leverancier ‘nieuwe stijl’ te zijn, om vanuit SAMEN werken succes te boeken. Alleen wanneer wij oprecht ergens in geloven zijn we bereid het aan te bieden in de markt. We bieden echte support aan ondernemers, die willen ondernemen. Als we dat niet kunnen doen zijn we enkel verkoper. Dat is niet wat we willen of waar we gelukkig van worden, wat wij willen is samen sterker worden, niet slechts dozen schuiven.

Terug naar het overzicht