Standnummer: 10B137

Western Cosmetics

Western Cosmetics is jouw exclusieve leverancier van Huidverbeterende Skincare. Hierin gaan we verder dan alle andere leveranciers in de markt.

Het leveren van producten en apparatuur is enkel de output van wat wij doen. Ons programma waarmee je klanten echt aan je bindt en waarmee je je producten automatisch verkoopt, zonder te hoeven verkopen is wat ons onderscheid van onze collega’s.

Jij ontzorgt jouw klanten en wij ontzorgen jou. Dat is samenwerken next level. Een verhoogde klanttevredenheid met krachtiger resultaat voor de huid, in combinatie met een top omzet. Dat is wat wij jou te bieden hebben. Stap je out of the box en ga je met ons mee op reis?
Bekijk onze website: www.westerncosmetics.shop

Beschrijving

Over het bedrijf

Combineer alles wat we jou te bieden hebben en werk met het beste wat Europa aan producten en ingrediënten te bieden heeft op het gebied van huidverbetering.

Dermo28 Skincare made in Italy
Nog nooit was het zo belangrijk resultaat te koppelen aan product beleving van jouw klanten tijdens het gebruik van de producten. Geur, textuur, verpakking en resultaat in één. Dat is de reden dat wij hebben gekozen voor Dermo28 uit Italië. De productie in Italië garandeert ons een optimale tevredenheid van onze en jouw klanten. De producten voor thuis leggen de basis, waarbij we jou unieke fruitzuurbehandelingen aanbieden met een nieuwe dimensie. Peeling, herstellen en werkstoffen in één. Ben je op zoek naar een krachtig en veilig merk, dan is Dermo28 jouw antwoord. Probeer nu zelf 24 behandelingen voor € 199,- i.p.v. € 279,- tijdens de beurs.
Bekijk onze website https://westerncosmetics.shop/pages/dermo28

Love your Skin Programme
In samenwerking met de producent van ons merk Dermo28 hebben wij dit unieke programma ontwikkeld voor jou en jouw klanten. Jij bindt je klanten door middel van een klantenprogramma en beloningsysteem, met een krachtige omzet als gevolg. De automatische incasso die hieraan is gekoppeld realiseert minimaal € 28.000 per jaar aan omzet bij 25 klanten. Kom naar onze stand en vraag ons naar het programma en de mogelijkheden. Ervaar zelf de producten thuis voor € 77,- i.p.v. € 97,- tijdens de beurs.
Bekijk de consumenten website: www.love-your-skin.nl

IT Pharma
Geen enkel merk heeft alles in zich wat je zoekt voor je behandelingen. Om die reden hebben wij IT Pharma aan ons assortiment toegevoegd. De hoogst haalbare werkstoffen in Europa verpakt in ampullen. De ampullen zijn aan iedere behandeling toe te voegen en geschikt voor ieder apparaat. Zelfs werken op het niveau van de telomeren kan nu. Dit is geen enkel ander merk tot nu toe gelukt. Zoek jij betaalbare kwaliteit? Dan is IT Pharma jouw oplossing. Maak kennis tijdens de beurs voor maar € 69,- i.p.v. € 89,- met onze Starter Pack One.
Bekijk onze website: https://westerncosmetics.shop/pages/it-pharma

Terug naar het overzicht