Standnummer: 10B062

Wonder Nederland

Wonder Muscle & Toning Therapy
Wonder Face

Beschrijving

Over het bedrijf

WAT IS WONDERFACE?
Wonderface is een nieuw medisch-esthetisch apparaat voor gezichts-spierverstevigende behandelingen. Het is gebaseerd op het nieuwe concept dat gezichtsveroudering niet verklaart als een chemisch proces van stofgebrek, maar als een fysiek proces van spieratrofie.

WAAROM IS WONDERFACE INOVATIEF?
Het is de eerste en enige apparaat dat in staat is om synchroon neuro-musculaire signalen en radiofrequentie uit te zenden. Neurostimulatie is een elektrisch signaal (geen elektrostimulatie) dat uitsluiten gericht is op de hyperexcitatie van het motorneuron. Het onderwerpt het aan maximal 1500 contracties. Een krachtige bipolaire radiofrequentie die de tempratuur tussen 42 en 45 graden Celsius verhoogt tot 5 cm diep.

HOE WERKT WONDERFACE?
NeuroMusculaire Emissie ontwikkelt de musculatuur in het hele gezicht. Het vult de lege ruimtes op, verbindt de spieren opnieuw met het weefsel. Het voedt en herstelt de spieren. Het spant de spieren aan die het faciale netwerk en de ligamenten met elkaar verbinden. Het trekt 1500 keer de spieren samen die de slappe fascia en ligamenten in het gezicht
ondersteunen en bij elkaar houden. Radiofrequentie regenereert collagen en verhoogt de bloedcirculatie. Het houdt de huid stevig en van zuurstof voorzien. Het verbetert de kwaliteit van het weefsel en de elasticiteit van de huid, corrigeert expressielijntjes en herstelt het hydratatieniveau dat in de loop der tijd verloren is gegaan.

Terug naar het overzicht