Overzicht tickets Beauty Trade Special 2023

Ticket soorten

Beauty Trade Special 2023 is een high end event dat uitsluitend bestemd is voor personen uit de beautybranche (schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicures, visagisten, nagelstylisten, masseurs, kappers et cetera). Dit betekent dat je alleen tickets kunt bestellen wanneer je een bedrijf hebt dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of als je in het bezit bent van een registratiecode.

Voor de beurs zijn er verschillende soorten tickets te kopen, om zo jouw bezoek nog meer naar jouw eigen wensen in te vullen. Naast de tickets kun je ook je parkeerkaarten vooraf boeken, wel zo makkelijk zodat je je volledig kunt richten op je beursbezoek.

Bestel je toegangskaarten

Overzicht tickets Beauty Trade Special 2023

 • Online met KvK-nummer of registratiecode – € 16,50 (incl. btw)
  Bestel je je kaarten online via jouw Kamer van Koophandel-nummer, dan kost je toegangskaart € 16,50 (incl. btw) in plaats van € 33,00 (incl. btw) per stuk.
 • Online met een registratiecode – € 16,50 (incl. btw)
  Bestel je je kaarten online via een geldige registratiecode (via de vakbladen of je leverancier), dan kost je toegangskaart € 16,50 (incl. btw) in plaats van € 33,00 (incl. btw) per stuk.
 • Studententicket (alleen met de code van je opleidingsinstituut) – € 7,50 (incl. btw)
  Speciaal voor studenten van opleidingen uiterlijke verzorging geldt een aparte toegangsregeling. Zij mogen de beurs uitsluitend op maandag bezoeken onder begeleiding van docenten. Voor hen geldt een speciaal studententarief van € 7,50 (inclusief btw).
 • Eindexamenticket (alleen met de code van je opleidingsinstituut) – € 0,00
  Eindexamenleerlingen krijgen de gelegenheid om de beurs gratis zelfstandig te bezoeken om zich te oriënteren in het werkveld. Voor hen geldt een gratis tarief via de code die je als eindexamenleerling via je opleidingsinstituut hebt ontvangen.