In drie ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2023 je te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar vindt komend jaar plaats op 25, 26 & 27 maart, wederom in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar deze editie weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

Hotspot voor actuele vakkennis
In het beautyvak volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Bij Beauty Trade Special is dat niet anders. Naast de vertrouwde Beauty Theaters met boeiende sprekers– de hotspot voor de meest actuele vakkennis – en de immer bruisende beursvloer vind je daarom ook verrassende (nieuwe) onderdelen. Zo is de indeling van de beursvloer verdeeld in verschillende ’trend areas’ en -pleinen. Het zijn de trends die in 2023 een prominente rol spelen in het beautyvak. Per trendplein kun je verschillende lezingen volgen, meet & greets hebben met vooraanstaande sprekers, workshops volgen of inspiratie opdoen. Welke trends dat zullen zijn, binnenkort meer!

Heb je zin in een beetje fun, dan kun je helemaal losgaan op de verschillende Instapleinen om de perfecte BTS-selfie te maken. Verder kun je deze editie ook weer flaneren over de beauty boulevard om de producten te spotten die meedoen aan de verkiezing Professional Beauty Product of the Year.  En wie even wil bijkomen van alle beursindrukken kan natuurlijk altijd even neerstrijken op een van de vele fijne sfeervolle terrassen. Kortom: Beauty Trade Special 2023 belooft weer een waar beauty walhalla  te worden. Noteer de datum dus alvast in je agenda!