De succesvolle beautybeurs

Exposant

Op 6, 7 & 8 april 2024 wordt de succesvolle beautybeurs weer georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. De BTP heeft als beursorganisator een eigen gespecialiseerd beurs- en evenemententeam. Op deze manier is eenzelfde kwalitatieve profilering gegarandeerd, die volledig is afgestemd op de wensen van de beautyprofessional en zich richt op de vakgebieden huid, wellness, massage, visagie, anti-aging, permanente make-up, pedicure, nagels en apparatuur.

Ben jij er ook klaar voor om je merken, producten, expertise en nieuwste innovaties te tonen op 6, 7 & 8 april in Jaarbeurs Utrecht? We hanteren een digitale tool voor de plattegrond, waarbij je zelf je voorkeursposities kunt aangeven. Claim nu ook jouw stand voor de voorjaarsbeurs!

Klik hier voor de digitale beursplattegrond 

Beauty Trade Special bied je:

  • De mogelijkheid om je te profileren op de meest vooruitstrevende beautybeurs van Nederland en Vlaanderen;
  • Contactkansen met de crème de la crème van de Nederlandse én Vlaamse beauty professionals;
  • Kwalitatief hoogwaardige sales leads;
  • Strategische locatie midden in Nederland;
  • Aantrekkelijke deelnemerstarieven en een betere prijs-kwaliteitverhouding dan ooit;
  • Uitstekende service en organisatorische medewerking.

Voor meer info:

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen om met succes de actieve beautyprofessional te bereiken? Vul onderstaand je gegevens in of neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl. Het team van Beauty Trade Special staat voor je klaar!