Neem deel aan de succesvolle voorjaarsbeurs!

Beursprofiel

Beauty Trade Special 2023

De voorjaars vakbeurs vindt wederom plaats in Jaarbeurs Utrecht op 25, 26 en 27 maart 2023. Beauty Trade Special richt zich op de beauty professional die zijn/haar vak serieus neemt en het op hoog niveau uitvoert. Kwaliteit en een hoogwaardige uitstraling zijn voor dit evenement essentieel.

Beauty Trade Special biedt de bezoeker volop inspiratie en beleving, in een stijlvolle en hoogwaardige ambiance. De beursvloer wordt gevuld worden met een diversiteit van leveranciers en producten voor de vele professionals in de brede beautybranche. Door de mix van leveranciers en producten zorgvuldig in te delen, heeft de beurs een aantrekkelijke routing. Je merk en stand komen daarmee volledig tot zijn recht!

Masterclasses

Profileer jezelf als autoriteit op je vakgebied en meld je aan voor het geven van een beauty of nail masterclass: de perfecte manier om met een geïnteresseerde groep klanten en prospects de diepte in te gaan. Per dag zijn enkele sessies vrij. Neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl.

“Beauty Trade Special; de ultieme gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en zaken te doen.”