Afwisselende en spraakmakende beursvloer

Beursvloer

Beauty Trade Special biedt in 2024 wederom een live platform waarbij je in contact komt met jouw doelgroep in een beursomgeving die naadloos aansluit op de wensen van zowel bezoekers als die van leverancier. Naast de diverse stands zijn er kennis- en beautytheaters, pleinen en sub-events zoals de vakwedstrijd Professional Beauty Product of the Year 2024. Dit geeft je als exposant de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te komen met jouw doelgroep en nieuwe business te genereren.

Kennis overdragen

Het overdragen van kennis tijdens een presentatie op de beurs heeft niet alleen voordelen jou, maar ook voor de bezoekers. Jij kunt je profileren als deskundige, zij profiteren van de kennis die je deelt. Tijdens diverse seminars en workshops zijn er mogelijkheden om kennis te delen met het publiek in de verschillende theaters op de beursvloer. Interesse? Neem contact op met het beursteam, dan kijken we graag samen met je welke mogelijkheden er zijn.

Productinnovatiewedstrijd

Ook dit jaar zal er weer een wedstrijd zijn voor productinnovatie: Professional Beauty Product of the Year 2024. Wil je meedoen aan de wedstrijd en zo extra aandacht voor je nieuwe product genereren? Kijk dan hier naar de wedstrijdomschrijving voor de mogelijkheden en meld je aan! Je kunt eenvoudig het inschrijfformulier hier downloaden. Maximaal één product per categorie.

Food & drinks

Het bezoeken van een beurs als Beauty Trade Special staat garant voor een hele dag interessant vermaak. Dat betekent dat er ook genoeg ruimte moet zijn voor de innerlijke mens. Beursbezoekers vinden dan ook diverse plekken om even op adem te komen en onder het genot van een smakelijke lunch bij te praten met collega’s. Er zijn verschillende thematerrassen met uiteenlopende sfeer en uitstraling.