Om te bepalen wie er met de innovatieve prijs naar huis gaat, worden alle inzendingen bekeken door de vakjury. De vakjury van de Professional Beauty Product of the Year 2024 bestaat dit jaar uit:

Carla Uppelschoten, U-Consultancy
Carla Uppelschoten, directeur en verpleegkundig senioropleider bij U-Consultancy, biedt professionele trainingen op het gebied van dermatologie aan. Met haar kennis en toewijding is zijn vandaag de dag niet weg te denken uit de wereld van dermatologie. Van oorsprong is Carla verpleegkundige. Bij het UMC Utrecht heeft zij lang gewerkt bij de afdeling opleidingen, waar zij cursusleider was binnen de opleiding dermatologie voor verpleegkundigen. Daar is Carla door de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) gevraagd een dermatologisch opleidingstraject te ontwikkelen speciaal voor doktersassistenten. “Zoiets bestond gewoonweg nog niet, maar er was wel veel behoefte aan extra scholing en kennis. Dit markeert het ontstaan van U-Consultancy. De ‘U’ is enerzijds afgeleid van de naam Uppelschoten, komt anderzijds van de locatie waar het bedrijf is ontstaan, Utrecht, en staat bovendien voor degene die de opleiding volgt. Na 25 jaar is U-Consultancy een begrip in de vele branches die de huidzorg raken.

Sarah den Boer, eigenaar van Salon Amélior
Naast haar opleiding Communicatiemanagement en journalistieke achtergrond beschikt Sarah over een keur aan opleidingen en ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging, visagie en massagetechnieken. Ze heeft les gegeven op een particuliere school voor schoonheidsspecialisten en behandelt haar cliënten in ’t Gooi en in Parijs. Daarnaast is ze verbonden aan de Académie des Facialistes in Parijs, waar ze regelmatig specialistische huidopleidingen volgt die stuk-voor-stuk gericht zijn op huidverbetering en kennisontwikkeling. In Parijs beschikt Sarah over een prachtige ontvangstruimte waar ze op afspraak behandelingen en presentaties verzorgt, gericht op beauty.

Joost la Housse, Strategic Brand- & Packagingdesigner
“Wil je iemand zijn? Of ben je iemand? Een merk dient menselijke eigenschappen te bezitten met bezieling en betekenis. Alleen dan raak je de ander in het hart. Alleen dan genereer je interactie, connectie en word je onderdeel van iemands leven en kiezen mensen jou. De hedendaagse consument co-creëert zijn eigen bestaan op overtuiging, ideaal en het eerlijke verhaal. Het is aan jou of je meedoet of niet. Straal naar buiten uit hoe je je van binnen voelt, vertel jouw verhaal en wees geloofwaardig. Dat geldt voor ieder mens, merk en verpakking. Adem, leef en groei in alle opzichten! Creativity with Personality!”

Strategisch Brand- en packaging designer Joost la Housse heeft zijn jarenlang ervaring en expertise omgezet in een eenmansonderneming Joost Identities. Brand- en packaging design voor mooie merken in beauty, cosmetica, food, non-food en lifestyle die een persoonlijkheid verdienen en gezien willen worden.

Wil van Deursen, eigenaar Beauty Kliniek Asten
Wil van Deursen is opgeleid als ‘Orthomoleculair en Medisch Dermatologisch Schoonheidsspecialist’. Sinds 31 mei 2010 is ze gestart met haar eigen Beauty Kliniek in Asten. Hier werkt ze samen met haar man Hennie en geweldige dochter Mariëlle en medewerkster Fleur erbij. Dit maakt het mogelijk dat meerdere technieken onder één dak worden aangeboden. Daarnaast won Wil in 2019 de Beauty Award in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid. Ook is ze sinds oktober 2019 met veel enthousiasme en passie bestuurslid bij branchevereniging ‘De Huidprofessional’. “Fijn dat we vanuit deze nieuwe brancheorganisatie onze specialistische krachten en kennis kunnen bundelen. We gaan met elkaar voor een professionele en transparante organisatie.”

Sheryl Vink-Djadoenath, Duchess’D Design
Sheryl Djadoenath, alias Duchess’D, is een geboren kunstenaar en heeft een groot talent voor het stylen van (kunst)nagels, haarstyling en make up. Dit talent kwam goed van pas bij haar eigen ontwikkeling op het creatieve vlak. In haar carrière werkte Sheryl met verschillende top professionals van wie zij veel geleerd heeft. Daarnaast is Sheryl ook docent en als MASTER en INTERNATIONAL EDUCATOR betrokken bij trainingen van en door topmerken. Ook leverde zij een bijdrage aan het ontwikkelen van kunstnagelproducten van het topmerk ENP uit Los Angeles en maakte zij deel uit van de Beauty Convention in Las Vegas. Sheryl is bekroond met de ‘BEST NAIL AWARD.’ En meerdere keren bevond zij zich in de finaleplaatsen van nagelcompetities.