Standnummer: 10B071

Abloom Slow Skincare

Abloom wil huidverzorging naar een schoner, groener en gezonder niveau brengen met transparantie. Huidverzorging die gemaakt is van 100% botanische ingrediënten met de heilzame kracht van Moeder Natuur. We willen bewustzijn creëren over de natuurlijke kracht van therapeutische en helende planten en wat ze voor je huid kunnen doen zonder de planeet, het milieu of onze gezondheid te schaden. Met ons mooie complete compacte assortiment is Abloom slow skincare voor iedere salon een perfecte combinatie.

Beschrijving

Over het bedrijf

Wij als Abloom gaan uit van duurzaamheid, gebruiken de allerhoogste biologische en/of ethisch wild geoogste kwaliteit grondstoffen en we zijn zelfs Food Grade. Abloom skincare is 100% natuurlijk. Al onze ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie, wat onze producten in feite zo gezond maakt dat je ze zou kunnen eten. Een gezond buffet voor je huid noemen we het. Van onze maskers kan je bijvoorbeeld een schepje door je smoothie mengen om er zo een superfood smoothie van te maken!

Wij maken onze extracten zelf, op ambachtelijke wijze. Iedere productiebatch is handwerk. Daarbij hanteren we de ‘raw food’ regels, wat bijvoorbeeld inhoudt dat producten en extracten/ oliën nooit verhit worden boven lichaamstemperatuur, zodat al het goede van de natuur in onze producten behouden blijft. Ook wordt geen gebruik gemaakt van synthetische toevoegingen zoals emulgatoren, conserveermiddelen, stabilisatoren en dergelijke. Dit totale pakket maakt Abloom Skin Care absoluut uniek.

Terug naar het overzicht