Standnummer: 10F080

BeautyLink.nl

Bij Beautylink ontdek je een uitgebreid assortiment High-power schoonheidsapparatuur en materialen, waaronder onze:
Diode Ice Laser,CO2 Fractional Laser, Cryolipolyse, HIFU, Body Slimming V-Shape, PicoLaser en andere high-power beauty apparatuur.
Kom na de beurs ook gerust langs in onze uitgebreide showroom, voor een persoonlijke rondleiding en advies om jouw volgende stap samen te zetten. Beautylink is gelokaliseerd in Hoofddorp, vlak in de buurt van Amsterdam. Wij ontvangen je graag! Ook vertellen we je graag over de betaal mogelijkheden, zoals betalen in termijnen of financiële lease.

Beschrijving

Over het bedrijf

Welkom bij Beautylink, waar voor iedereen doorgroei kansen mogelijk zijn binnen de wereld van beauty en ondernemen. Beautylink is een vooraanstaande leverancier van high-power schoonheidsapparatuur. Wij bieden een breed scala aan geavanceerde apparatuur voor schoonheidsspecialisten en salons. Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij ons toegewijd aan het leveren van hoog kwaliteit beauty apparatuur voor salons en professionals in de beauty industrie. Onze passie voor het verbeteren van de schoonheidservaring en kwaliteit in de beautybranche heeft ons geïnspireerd om een diverse reeks producten en diensten aan te bieden.

Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om hoogwaardige apparatuur voor iedereen toegankelijk te maken met een absoluut concurrerende prijs. Uiteraard leveren wij bij uw aankoop naast een starterspakket gratis training, leermateriaal en ondersteuning.
Naast ons hoge kwaliteit in apparatuur en diensten is BeautyLink een NRTO, NLQF, ANBOS, CRKBO geregistreerd leerbedrijf en biedt diverse cursussen en opleidingen op het gebied van o.a. huidverzorging en huidverbetering, opleidingen met een ANBOS Branchediploma tot Schoonheidsspecialiste en specialisaties, zoals Acne en Elektrisch Ontharen.

Terug naar het overzicht