Standnummer: 10A040

MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics® – Natuurzuivere en biologische huidverzorging uit Zweden!

JE ZIET HET TERUG IN ALLES WAT WE DOEN – Deepskin Organics®
Wij geloven in écht goede huidverzorging. Dat wil zeggen huidverzorging die de natuurlijke schoonheid in ons allemaal benadrukt en die met een diepwerkende verzorging voor blijvende resultaten weet te zorgen. De huid kan zichzelf helpen, en wij willen daarbij ondersteunen met diepwerkende producten die verzorging, hydrateren en de natuurlijke beschermende laag van je huid herstellen. Deze filosofie is het uitgangspunt voor wat wij als merk beloven en je ziet hem terug in alles wat we doen. Wij noemen dat Deepskin Organics®

KIES VOOR EEN DIEPGAANDE VERANDERING VOOR JE HUIDVERZORGINGSROUTINE
Om voedingsstoffen op te kunnen nemen en te kunnen beschermen moet je huid gezond zijn. De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit drie lagen die op verschillende manieren worden beïnvloed door verschillende ingrediënten. Onze diepwerkende huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en pure, biologische ingrediënten uit de plantenwereld. Deze werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder het beschadigen of verstoren van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!
Ons uitgebreide assortiment bestaat uit meer dan 300 producten.

ONZE VERPAKKINGEN ZIJN NET ZO NATUURLIJK ALS ONZE INHOUD!
Ook het gevaar van de uitstoot van schadelijke stoffen nemen we serieus. Om onze CO₂-uitstoot tot een minimum te beperken, hebben we volledig nieuwe gifvrije plastic flessen en tubes ontwikkeld, die bestaan uit 100% plantaardig materiaal, gemaakt van suikerriet. Onze bioplastic is geproduceerd op volledig biologische basis en bindt vier keer zoveel CO₂ aan zich als traditioneel plastic. Bij verbranding van onze verpakkingen komt water en CO₂ vrij, dat vervolgens wordt opgenomen door het suikerriet. Doordat ook bij de productie van bioplastic CO₂ wordt gebruikt, is het volledige proces niet alleen CO₂-neutraal, maar wordt er zelfs meer CO₂ verbruikt dan gegenereerd. Voor de kleur van de verpakkingen gebruiken we witte klei. Ze kunnen bij het normale plastic worden weggegooid!

CONSTANTE ONTWIKKELING EN KWALITEITSCONTROLE
We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten en processen, waarbij we ons altijd richten op de veranderende behoeften van onze klanten en de ontwikkelingen op onderzoeksgebied. Alle ingrediënten mogen pas na controle in het laboratorium worden gebruikt in de producten. De eindproducten worden getest op mensen, nooit op dieren.

WIL JE RESELLER WORDEN?
Onze producten worden alleen verkocht door erkende resellers. Om ons hele assortiment aan producten voor gezicht en lichaam te kunnen verkopen ben je gediplomeerd schoonheidsspecialist of specialist bij een sauna beauty farm.
Een gediplomeerd masseur, kapper, pedicure of visagist kan al onze onze producten verkopen, behalve de gezichtsverzorging.

ONZE NEDERLANDSE VERTEGENWOORDIGER
Ons merk wordt in Nederland sinds 2015 vertegenwoordigd door LaCasaMia Beauty die verantwoordelijk is voor de ondersteuning aan de Nederlandse professionals en ook voor de officiële trainingen en cursussen van MARIA ÅKERBERG .

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontvangen in onze stand 10A040!

Beschrijving

Over het bedrijf

MARIA ÅKERBERG uit Zweden
Al sinds onze start in 1995 doen we ons best om bij te dragen aan een mooiere wereld. Op het gebied van natuurlijke huidverzorging zijn we als professioneel huidverzorgingsmerk toonaangevend in Zweden.

In het plaatsje Frillesås aan de westkust, staat ons hoofdkantoor en onze eigen fabriek. Hier worden, op een steenworp afstand van het strand én van het heerlijk groene Zweedse platteland, alle huidverzorgingsproducten op een uiterst zorgvuldige manier geproduceerd door onze professionals. Het is ook de plek waar we producten ontwikkelen en produceren en alle verkoop, bestellingen en leveringen regelen. Alles onder één dak!

Terug naar het overzicht