Standnummer: 11E081

Smooth & Co BV

LYCON WAX crème de la crème onder de ontharingswaxen & MASSADA holistische natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten vertegenwoordigd op de Beauty vakbeurs in Utrecht! Natuurlijk is ook Smooth & Co erbij. Met de LYCON WAX formules en MASSADA huidverzorgingsproducten. Benieuwd wat deze producten zo bijzonder maakt? Ontdek het bij onze stand E081 in hal 11 met demo’s, info en aantrekkelijke beurskortingen.

Beschrijving

Over het bedrijf

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing Professionals.

MASSADA – The Natural Therapy – huidverzorgingsmerk biedt professionele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten een breed assortiment natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten. MASSADA combineert een holistische visie met de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën. Gericht op zowel innerlijk welzijn als uiterlijke schoonheid. De producten van MASSADA voorzien namelijk in het behoud en herstel van de huid. Met als resultaat een gezonde en stralende huid, die er jeugdig uitziet.

Zien we je daar?

Smooth & Co BV
Stand E081 in hal 11
www.smoothandco.nl

Terug naar het overzicht