Programma Beauty Trade Special 2024

Programma theaters

Laat je bijpraten en inspireren door gedreven experts op je vakgebied in de hotspots voor kennis en inspiratie!

Zaterdag 6 april

Dag 1

Next Generation in Beauty (hal 10)

Spreker: Michel Rantong, Eigenaar OLI G Benelux

Iedereen verdient het om het gezonde, levendige haar van hun dromen te hebben. Daarom heeft OLI G een unieke en ongelooflijk effectieve productlijn ontwikkeld om precies dat te bereiken, ongeacht de schade of het haartype waarmee je te maken hebt. In deze presentatie vertel ik meer over wat schade aan haren veroorzaakt en hoe je snel, permanent en veilig je haardromen kunt waarmaken.

Spreker: Quirina Baars/Rachelle Kastrop | Specialist in permanente make-up, nagelstyling en eyelashes

Quirina Baars is founder van Exquis Salon, waar je terecht kunt voor permanente make-up, nagelstyling, eye lashes, eye brow styling, bruidsarrangementen en nog veel meer. De appel is niet ver van de boom gevallen, want ook haar dochter Rachelle Kastrop is in het vak gedoken.

Eye Lashes zijn wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. De voordelen van een one by one techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitzien.

Tracy Anne Shelverton, Medical Hand Specialist & Int. Educator

Tracy Anne is a hand healthcare specialist specialized in the anatomy and pathology of the hands and nail unit en auteur van boeken voor mensen in de schoonheidsindustrie die met nagels werken. In haar presentatie verstelt ze over IBX™: a game changer! Hoe IBX™ de natuurlijke nagel (blijvend) herstelt.

Spreker: Roberto Dresia | MUAH & hairstylist

Roberto Dresia heeft een lange geschiedenis in de wereld van make-up, visagie en hairstyling. Voor verschillende grote merken als Max Factor, Dyson, Goldwell, Sapph en vele anderen, werkte hij als visagist of hairstylist. Tegenwoordig kun je bij Boccabacio Studio terecht voor opleidingen en workshops.

Future of Beauty (hal 11, vooraan)

Spreker: Bente van de Plassche | Co-founder

In 2022 begonnen met onze ondernemersdroom, als beste vriendinnen, zijn wij samen een marketingagency gestart. Beide toen nog 25, inmiddels 27 jaar oud, wonende met enthousiasme in Amsterdam. Jong, gedreven, drive, en vooral veel lef is wat mij maar ook Esmée typeert.

Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op de kern van een succesvolle beauty onderneming en ontdekken hoe je jouw merk niet alleen zichtbaar, maar werkelijk onvergetelijk kunt maken.

In een wereld die voortdurend verandert, is het essentieel om voorbij te gaan aan traditionele marketingbenaderingen. Wij nemen je mee op een reis van schoonheid naar onvergetelijkheid en voorzien je van waardevolle inzichten om jouw beautymerk op een unieke manier te positioneren.

Wat kun je verwachten?
 • Leer hoe je op slimme wijze jouw beautymerk presenteert met gedurfde ideeën.
 • Ontdek slimme strategieën om je beautymerk onvergetelijk te maken.
 • Krijg inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de beauty marketingwereld.

Deze speed date sessie is speciaal ontworpen voor beauty ondernemers die hun marketingaanpak willen transformeren. Bitch the agency neemt je graag mee aan de hand met tips die je direct kunt toepassen in de beautybranche.

Mis deze kans niet om jouw beauty marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep! Samen zorgen we ervoor dat jouw beautymerk niet alleen gezien wordt, maar ook onvergetelijk wordt in de harten van je klanten.

Spreker: Michel Brinkhuis | Specialist op het gebied van kunstmatige intelligentie, ofwel AI

Al jaren houd ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik gebruik het zelf voor eigen projecten (zoals het treinreisplatform Locomocheap.nl), waarbij ik A.I. inzet voor online marketing, het maken van content zoals blogposts, programmeren, het maken van foto’s en nog veel meer! Ik geef regelmatig workshops en presentaties bij bedrijven om samen te ontdekken hoe je A.I. kunt inzetten in jouw bedrijf.

Op een praktische en inspirerende manier laat ik zien hoe je met A.I. tools zoals ChatGPT en Midjourney allerlei dingen kunt maken. Van planningen en content voor je social media, tot gave foto’s die je kunt gebruiken om ideeën uit te werken. Je kunt A.I. inzetten voor heel veel handige dingen, en ik laat je zien hoe dit voor jouw beroep van waarde kan zijn!

Spreker: Hanneke Voermans | Stress, burn-out en Perfectionisme coach

Hanneke heeft als rasechte perfectionist ervaren hoe het is om continu onder stress te staan en te veel van jezelf te eisen. Na een burn-out besloot zij dat het tijd was voor ECHT in plaats van ‘perfect’. Relaxed zijn, je vrij voelen en rust in je hoofd én lijf is wat haar nu drijft. Als gecertificeerd stress en burn-out coach met perfectionisme als specialisatie helpt ze vrouwen rust te ervaren in de drukte.

Hoe zorg je ervoor dat jij na een werkdag net zo relaxt de deur uitgaat als jouw klanten? Als beauty expert komt er zoveel kijken bij je werk, veel meer dan ‘alleen maar’ behandelingen. Je wil alles perfect geregeld hebben en je vindt het lastig om alle ballen in de lucht te houden.

Na deze lezing weet jij hoe hoog je de lat legt voor jezelf, hoe stressvol dit jou maakt en waarom je geen chronische stress wil. Je leert wat ervoor nodig is om de lat lager te leggen voor jezelf, zonder dat je daarbij op kwaliteit inlevert. Je krijgt ook praktische oefeningen mee die ervoor zorgen dat jij net zo relaxt de deur uitgaat als jouw klanten.

Beauty in Business (hal 11, achterin)

Spreker: Tracy Anne Shelverton | Int. Docent & Expert Anatomie & Pathologie van de Natuurlijke Nagel

Int. Docent & Expert Anatomie & Pathologie van de Natuurlijke Nagel. A hand healthcare specialist specialized in the anatomy and pathology of the hands and nail unit. Oncologisch Handverzorger OHV® opgenomen in de digitale verwijsgids oncologie van IKNL en Kanker.nl. Docent voor Oncologie Hand Verzorging®, Expert voor NailKnowledge.org, Eigenaar van Gorge Natural Nail, Academy, Importeur van Famous Names Products Benelux.

Hebben jou klanten last van product lifting? Prep jij de nagel wel goed?Verwijder je de cuticle van de nagelplaat of verwijder je de proximal nail fold? Verwarring over prep van de natuurlijke nagel alvorens je kunstnagelproduct te plaatsen verhelderen.

Spreker: Suzanne Marcelis | Sales Business Developer

Suzanne Marcelis is een bekend gezicht binnen de ontwikkeling van bedrijfsvoeringen en skincare. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring bij verschillende toonaangevende bedrijven heeft ze merken een toppositie gegeven en ondernemingen helpen laten groeien. Binnen Berg Care is Suzanne verantwoordelijk voor de luxe skincare merken en de positie in de markt, de groei van jouw bedrijf en de “sales” welke jij doet.

Wil jij advies en ondersteuning in het optimaliseren van jouw onderneming? Tijdens de sessie neemt Suzanne je mee in de wereld van sales. Ze laat je kritisch kijken naar jouw handelen in de dagelijkse praktijk en geeft je handvatten om je handelen aan te passen waar nodig. Of het nu gaat om de verkoop en inzet van skincare, of bepaalde behandelingen die je uitvoert; alles draait om hoe je iets verteld en wat je er over verteld. Alles met als doel; hoe word jij als ondernemer, extra ondernemend! Neem je deel aan

Spreker: Melina Verweel | Trainer/Brandmanager

Melina Verweel is ruim 8 jaar trainer/brandmanager voor RefectoCil in Nederland. Ze staat heel regelmatig voor groepen op de locatie Barendrecht, maar geeft ook trainingen op maat in salons. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alle marketingmaterialen en acties in Nederland tip top in orde zijn en is ze regelmatig op het hoofdkantoor in Wenen te vinden. Hier heeft ze meetings met andere distributeurs uit de hele wereld en staan zaken op de agenda zoals het optimaliseren van de merkstrategie. Ook pakt ze dan regelmatig zelf het podium om collega’s te inspireren hoe zij in de Benelux RefectoCil op de kaart zet.

Melina neemt je mee op een Brow Journey waarin ze in vijf stappen de optimale wimper- en wenkbrauwkleuring en styling uit de doeken doet.

RefectoCil speelt hiermee in op de groeiende vraag naar wimper- en wenkbrauwservice. Behalve het stappenplan, geeft Melina ook:

 • tips om jouw klanten langdurig te laten genieten van hun wenkbrauw- en wimperservice
 • informatie over waarom bepaalde technieken uit het verleden niet meer werken
 • inzicht in mengverhoudingen en -mogelijkheden
 • drie actuele trends die direct in jouw salon zijn toe te passen

Dus: wil je inspelen op de groeiende behoefte van klanten die meer aandacht willen geven aan hun wimpers en wenkbrauwen? Zoek jij een extra service voor in jouw salon? Mis dan deze presentatie niet!

Spreker: Hans van Montfort | Arts, niet meer praktiserend, R&D

Hans van Montfort is niet meer praktiserend arts. Hij is wetenschapper, docent, spreker en (co-) auteur van boeken en artikelen over vele onderwerpen. Onder andere behoort het onderwerp hormoonverstorende stoffen en de invloed op huid en haar tot zijn knowhow. Toen zijn dochter, Esther, te kampen kreeg met enorm haarverlies en niemand kon helpen heeft hij voor haar een serum gemaakt, waardoor haar haren weer terugkwamen. De kennis over de huid en haren hebben hem ertoe gebracht meerdere cosmetische producten te ontwikkelen.

Gezond en gekleurd haar is een teken van wellness en jeugd. Haren zijn een esthetisch middel en spelen een rol in de non-verbale communicatie. Misschien nog wel belangrijker dan de make-up. De kleur en de stijl van het haar bepalen het imago. Je gaat de deur uit met de gedachte “Als mijn haar maar goed zit”. Omdat grijs worden een teken is van veroudering kan het vroegtijdig grijs worden het zelfvertrouwen aantasten.

Een recente studie laat zien dat niet alleen de vergrijzing van het haar kan worden uitgesteld, de eigen haarkleur kwam zelfs terug. De dynamiek daarvan laat zien dat een haar nog zo dood niet is. De gezondheid van de haren wordt mede bepaald door de gezondheid van de hoofdhuid. Zowel de kappers als de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kunnen in een vroeg stadium veranderingen waarnemen en de klant wijzen op mogelijke behandelingen.

Spreker: Zuzanna & Kimberly | Product trainer by Purlés

Recent deed hij een succesvolle studie naar het omkeren van het vergrijzingsproces waarover hij zal spreken.

Zondag 7 april

Dag 2

Next Generation in Beauty (hal 10)

Spreker: Seliha Sarioglu | Marketing en Social Media Expert

Ik ben Seliha, een marketing- en social media-expert met een passie voor beauty. Met jarenlange ervaring in de offline beautywereld, ben ik na een burn-out overgestapt naar de online wereld. Daar heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd en help ik anderen met effectieve social media-strategieën om hun doelen te bereiken

Wil je jouw bedrijf laten uitblinken op sociale media? Leer hoe je een onderscheidende merkidentiteit opbouwt door consistentie in visuele stijl, het betrekken van je publiek, en het delen van authentieke content van gebruikers. Ontdek de kracht van verhalen vertellen en analyseer hoe je sociale media presteert om je strategie te optimaliseren. Kom meer te weten over het creëren van waardevolle klantgerichte content om vertrouwen en loyaliteit op te bouwen. Mis deze kans niet om je bedrijf te laten stralen als een social media-ster op Instagram en daarbuiten!

Spreker: Roberto Dresia | MUAH & hairstylist

Roberto Dresia heeft een lange geschiedenis in de wereld van make-up, visagie en hairstyling. Voor verschillende grote merken als Max Factor, Dyson, Goldwell, Sapph en vele anderen, werkte hij als visagist of hairstylist. Tegenwoordig kun je bij Boccabacio Studio terecht voor opleidingen en workshops.

Spreker: Quirina Baars/Rachelle Kastrop | Specialist in permanente make-up, nagelstyling en eyelashes

Quirina Baars is founder van Exquis Salon, waar je terecht kunt voor permanente make-up, nagelstyling, eye lashes, eye brow styling, bruidsarrangementen en nog veel meer. De appel is niet ver van de boom gevallen, want ook haar dochter Rachelle Kastrop is in het vak gedoken.

Eye Lashes zijn wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. De voordelen van een one by one techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitzien.

Tracy Anne Shelverton, Medical Hand Specialist & Int. Educator

Tracy Anne is a hand healthcare specialist specialized in the anatomy and pathology of the hands and nail unit en auteur van boeken voor mensen in de schoonheidsindustrie die met nagels werken. In haar presentatie verstelt ze over IBX™: a game changer! Hoe IBX™ de natuurlijke nagel (blijvend) herstelt.

Spreker: Michel Rantong, Eigenaar OLI G Benelux

Iedereen verdient het om het gezonde, levendige haar van hun dromen te hebben. Daarom heeft OLI G een unieke en ongelooflijk effectieve productlijn ontwikkeld om precies dat te bereiken, ongeacht de schade of het haartype waarmee je te maken hebt. In deze presentatie vertel ik meer over wat schade aan haren veroorzaakt en hoe je snel, permanent en veilig je haardromen kunt waarmaken.

Future of Beauty (hal 11, vooraan)

Spreker: Hanneke Voermans | Stress, burn-out en Perfectionisme coach

Hanneke heeft als rasechte perfectionist ervaren hoe het is om continu onder stress te staan en te veel van jezelf te eisen. Na een burn-out besloot zij dat het tijd was voor ECHT in plaats van ‘perfect’. Relaxed zijn, je vrij voelen en rust in je hoofd én lijf is wat haar nu drijft. Als gecertificeerd stress en burn-out coach met perfectionisme als specialisatie helpt ze vrouwen rust te ervaren in de drukte.

Hoe zorg je ervoor dat jij na een werkdag net zo relaxt de deur uitgaat als jouw klanten? Als beauty expert komt er zoveel kijken bij je werk, veel meer dan ‘alleen maar’ behandelingen. Je wil alles perfect geregeld hebben en je vindt het lastig om alle ballen in de lucht te houden.

Na deze lezing weet jij hoe hoog je de lat legt voor jezelf, hoe stressvol dit jou maakt en waarom je geen chronische stress wil. Je leert wat ervoor nodig is om de lat lager te leggen voor jezelf, zonder dat je daarbij op kwaliteit inlevert. Je krijgt ook praktische oefeningen mee die ervoor zorgen dat jij net zo relaxt de deur uitgaat als jouw klanten.

Spreker: Bente van de Plassche | Co-founder

In 2022 begonnen met onze ondernemersdroom, als beste vriendinnen, zijn wij samen een marketingagency gestart. Beide toen nog 25, inmiddels 27 jaar oud, wonende met enthousiasme in Amsterdam. Jong, gedreven, drive, en vooral veel lef is wat mij maar ook Esmée typeert.

Tijdens deze sessie zullen we dieper ingaan op de kern van een succesvolle beauty onderneming en ontdekken hoe je jouw merk niet alleen zichtbaar, maar werkelijk onvergetelijk kunt maken.

In een wereld die voortdurend verandert, is het essentieel om voorbij te gaan aan traditionele marketingbenaderingen. Wij nemen je mee op een reis van schoonheid naar onvergetelijkheid en voorzien je van waardevolle inzichten om jouw beautymerk op een unieke manier te positioneren.

Wat kun je verwachten?
 • Leer hoe je op slimme wijze jouw beautymerk presenteert met gedurfde ideeën.
 • Ontdek slimme strategieën om je beautymerk onvergetelijk te maken.
 • Krijg inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de beauty marketingwereld.

Deze speed date sessie is speciaal ontworpen voor beauty ondernemers die hun marketingaanpak willen transformeren. Bitch the agency neemt je graag mee aan de hand met tips die je direct kunt toepassen in de beautybranche.

Mis deze kans niet om jouw beauty marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep! Samen zorgen we ervoor dat jouw beautymerk niet alleen gezien wordt, maar ook onvergetelijk wordt in de harten van je klanten.

Spreker: Adjiedj Bakas | Op unieke wijze koppelt hij spirituele en economische trends en schetst hij een intrigerend toekomstbeeld

Adjiedj Bakas, een vooraanstaande trendwatcher en futurist, staat bekend om zijn vermogen om maatschappelijke trends en ontwikkelingen te duiden en te vertalen naar de toekomst. Met zijn inzichten helpt hij bedrijven, overheden en individuen om zich voor te bereiden op een veranderende wereld. Bakas, met zijn charismatische presentatiestijl en diepgaande kennis, is een veelgevraagde spreker voor congressen, seminars en andere evenementen. Zijn expertise op het gebied van toekomstvoorspellingen en trends maakt hem tot een ideale gastspreker voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en richting in een snel veranderende tijd.

Spreker: Michel Brinkhuis | Specialist op het gebied van kunstmatige intelligentie, ofwel AI

Al jaren houd ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik gebruik het zelf voor eigen projecten (zoals het treinreisplatform Locomocheap.nl), waarbij ik A.I. inzet voor online marketing, het maken van content zoals blogposts, programmeren, het maken van foto’s en nog veel meer! Ik geef regelmatig workshops en presentaties bij bedrijven om samen te ontdekken hoe je A.I. kunt inzetten in jouw bedrijf.

Op een praktische en inspirerende manier laat ik zien hoe je met A.I. tools zoals ChatGPT en Midjourney allerlei dingen kunt maken. Van planningen en content voor je social media, tot gave foto’s die je kunt gebruiken om ideeën uit te werken. Je kunt A.I. inzetten voor heel veel handige dingen, en ik laat je zien hoe dit voor jouw beroep van waarde kan zijn!

Spreker: Périne Heerooms | Business Expert en sparringpartner

Périne Heerooms; Ondernemer, huidspecialist (1989), eigenaresse van Périne; Next level in Beauty; Treatment Programs | Training | Coaching.

Als businessexpert helpt Périne gevestigde beautyondernemers, om meer inzicht in zichzelf, hun communicatie en hun bedrijf te krijgen. Door te werken met de juiste klanten (en medewerkers) die de visie ondersteunen, binnen het bedrijf dat echt bij hun past, houdt de ondernemer meer winst, energie en vrije tijd over.

Périne vertelt vol enthousiasme vanuit haar ruim 30-jarige expertise als ondernemer en leidinggevende, maar ook door haar opgedane kennis en kunde uit diverse scholingen over zelfontwikkeling en ondernemerschap te delen.

In de drie stappen; balans, bewegen en toekomst proef, vertelt Périne aan de hand van praktisch voorbeelden, hoe je jouw bedrijf succesvol kunt houden.

Beauty in Business (hal 11, achterin)

Spreker: Tracy Anne Shelverton | Int. Docent & Expert Anatomie & Pathologie van de Natuurlijke Nagel

Int. Docent & Expert Anatomie & Pathologie van de Natuurlijke Nagel. A hand healthcare specialist specialized in the anatomy and pathology of the hands and nail unit. Oncologisch Handverzorger OHV® opgenomen in de digitale verwijsgids oncologie van IKNL en Kanker.nl. Docent voor Oncologie Hand Verzorging®, Expert voor NailKnowledge.org, Eigenaar van Gorge Natural Nail, Academy, Importeur van Famous Names Products Benelux.

Hebben jou klanten last van product lifting? Prep jij de nagel wel goed?Verwijder je de cuticle van de nagelplaat of verwijder je de proximal nail fold? Verwarring over prep van de natuurlijke nagel alvorens je kunstnagelproduct te plaatsen verhelderen.

Spreker: Mardge Pascaud | Product developer

Mardge is 35 jaar werkzaam in de beautysector en heeft haar achtergrond in de huidtherapie en de scheikunde. Ze is de oprichter van het beautymerk Pascaud en werkt als productontwikkelaar binnen Care Cosmetics

Ontdek het boeiende traject achter de ontwikkeling van cosmetische producten. Stap binnen in de wereld van innovatie tot schoonheid. Product Developer Mardge Pascaud neemt je mee op een inspirerende reis door het hele proces. Ze vertelt over:

 • hoe werkzaamheid voorop staat;
 • waarom ingrediënten voor haar altijd een wetenschappelijke onderbouwing hebben;
 • hoe belangrijk zuiverheid is, oftewel hoe er met zo min mogelijk chemie een maximaal resultaat te halen valt.

Leer hoe een idee evolueert tot een product in dit fascinerende verhaal over cosmetische innovatie en ontwikkeling.

Spreker: Hans van Montfort | Arts, niet meer praktiserend, R&D

Hans van Montfort is niet meer praktiserend arts. Hij is wetenschapper, docent, spreker en (co-) auteur van boeken en artikelen over vele onderwerpen. Onder andere behoort het onderwerp hormoonverstorende stoffen en de invloed op huid en haar tot zijn knowhow. Toen zijn dochter, Esther, te kampen kreeg met enorm haarverlies en niemand kon helpen heeft hij voor haar een serum gemaakt, waardoor haar haren weer terugkwamen. De kennis over de huid en haren hebben hem ertoe gebracht meerdere cosmetische producten te ontwikkelen.

Gezond en gekleurd haar is een teken van wellness en jeugd. Haren zijn een esthetisch middel en spelen een rol in de non-verbale communicatie. Misschien nog wel belangrijker dan de make-up. De kleur en de stijl van het haar bepalen het imago. Je gaat de deur uit met de gedachte “Als mijn haar maar goed zit”. Omdat grijs worden een teken is van veroudering kan het vroegtijdig grijs worden het zelfvertrouwen aantasten.

Een recente studie laat zien dat niet alleen de vergrijzing van het haar kan worden uitgesteld, de eigen haarkleur kwam zelfs terug. De dynamiek daarvan laat zien dat een haar nog zo dood niet is. De gezondheid van de haren wordt mede bepaald door de gezondheid van de hoofdhuid. Zowel de kappers als de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten kunnen in een vroeg stadium veranderingen waarnemen en de klant wijzen op mogelijke behandelingen.

Spreker: Zuzanna & Kimberly | Product trainer by Purlés

Zuzanna is onze product trainster uit Polen, zij geeft trainingen in verschillende landen om zo onze kennis van producten zo hoog mogelijk te houden. Zei zal gaan presenteren in het Engels waarbij ik, Kimberly eigenaresse van Beautyworkz haar zal ondersteunen in de vertaling van de presentatie en bij eventuele vragen aan zuzanna.

Onze presentatie zal gaan over, product trends, de nieuwste werkstoffen en hoe deze kunnen worden toegepast in nieuwe gezichtsbehandelingen.

Spreker: Suzanne Marcelis | Sales Business Developer

Suzanne Marcelis is een bekend gezicht binnen de ontwikkeling van bedrijfsvoeringen en skincare. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring bij verschillende toonaangevende bedrijven heeft ze merken een toppositie gegeven en ondernemingen helpen laten groeien. Binnen Berg Care is Suzanne verantwoordelijk voor de luxe skincare merken en de positie in de markt, de groei van jouw bedrijf en de “sales” welke jij doet.

Wil jij advies en ondersteuning in het optimaliseren van jouw onderneming? Tijdens de sessie neemt Suzanne je mee in de wereld van sales. Ze laat je kritisch kijken naar jouw handelen in de dagelijkse praktijk en geeft je handvatten om je handelen aan te passen waar nodig. Of het nu gaat om de verkoop en inzet van skincare, of bepaalde behandelingen die je uitvoert; alles draait om hoe je iets verteld en wat je er over verteld. Alles met als doel; hoe word jij als ondernemer, extra ondernemend! Neem je deel aan

Spreker: Melina Verweel | Trainer/Brandmanager

Melina Verweel is ruim 8 jaar trainer/brandmanager voor RefectoCil in Nederland. Ze staat heel regelmatig voor groepen op de locatie Barendrecht, maar geeft ook trainingen op maat in salons. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alle marketingmaterialen en acties in Nederland tip top in orde zijn en is ze regelmatig op het hoofdkantoor in Wenen te vinden. Hier heeft ze meetings met andere distributeurs uit de hele wereld en staan zaken op de agenda zoals het optimaliseren van de merkstrategie. Ook pakt ze dan regelmatig zelf het podium om collega’s te inspireren hoe zij in de Benelux RefectoCil op de kaart zet.

Melina neemt je mee op een Brow Journey waarin ze in vijf stappen de optimale wimper- en wenkbrauwkleuring en styling uit de doeken doet.

RefectoCil speelt hiermee in op de groeiende vraag naar wimper- en wenkbrauwservice. Behalve het stappenplan, geeft Melina ook:

 • tips om jouw klanten langdurig te laten genieten van hun wenkbrauw- en wimperservice
 • informatie over waarom bepaalde technieken uit het verleden niet meer werken
 • inzicht in mengverhoudingen en -mogelijkheden
 • drie actuele trends die direct in jouw salon zijn toe te passen

Dus: wil je inspelen op de groeiende behoefte van klanten die meer aandacht willen geven aan hun wimpers en wenkbrauwen? Zoek jij een extra service voor in jouw salon? Mis dan deze presentatie niet!

Maandag 8 april

Dag 3

Next Generation in Beauty (hal 10)

Spreker: Périne Heerooms | Business Expert en sparringpartner

Périne Heerooms; Ondernemer, huidspecialist (1989), eigenaresse van Périne; Next level in Beauty; Treatment Programs | Training | Coaching.

Als businessexpert helpt Périne gevestigde beautyondernemers, om meer inzicht in zichzelf, hun communicatie en hun bedrijf te krijgen. Door te werken met de juiste klanten (en medewerkers) die de visie ondersteunen, binnen het bedrijf dat echt bij hun past, houdt de ondernemer meer winst, energie en vrije tijd over.

Périne vertelt vol enthousiasme vanuit haar ruim 30-jarige expertise als ondernemer en leidinggevende, maar ook door haar opgedane kennis en kunde uit diverse scholingen over zelfontwikkeling en ondernemerschap te delen.

Spreker: Roberto Dresia | MUAH & hairstylist

Roberto Dresia heeft een lange geschiedenis in de wereld van make-up, visagie en hairstyling. Voor verschillende grote merken als Max Factor, Dyson, Goldwell, Sapph en vele anderen, werkte hij als visagist of hairstylist. Tegenwoordig kun je bij Boccabacio Studio terecht voor opleidingen en workshops.

Tracy Anne Shelverton, Medical Hand Specialist & Int. Educator

Tracy Anne is a hand healthcare specialist specialized in the anatomy and pathology of the hands and nail unit en auteur van boeken voor mensen in de schoonheidsindustrie die met nagels werken. In haar presentatie verstelt ze over IBX™: a game changer! Hoe IBX™ de natuurlijke nagel (blijvend) herstelt.

Spreker: Michel Rantong, Eigenaar OLI G Benelux

Iedereen verdient het om het gezonde, levendige haar van hun dromen te hebben. Daarom heeft OLI G een unieke en ongelooflijk effectieve productlijn ontwikkeld om precies dat te bereiken, ongeacht de schade of het haartype waarmee je te maken hebt. In deze presentatie vertel ik meer over wat schade aan haren veroorzaakt en hoe je snel, permanent en veilig je haardromen kunt waarmaken.

Beauty in Business (hal 11, achterin)

Spreker: Suzanne Marcelis | Sales Business Developer

Suzanne Marcelis is een bekend gezicht binnen de ontwikkeling van bedrijfsvoeringen en skincare. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring bij verschillende toonaangevende bedrijven heeft ze merken een toppositie gegeven en ondernemingen helpen laten groeien. Binnen Berg Care is Suzanne verantwoordelijk voor de luxe skincare merken en de positie in de markt, de groei van jouw bedrijf en de “sales” welke jij doet.

Wil jij advies en ondersteuning in het optimaliseren van jouw onderneming? Tijdens de sessie neemt Suzanne je mee in de wereld van sales. Ze laat je kritisch kijken naar jouw handelen in de dagelijkse praktijk en geeft je handvatten om je handelen aan te passen waar nodig. Of het nu gaat om de verkoop en inzet van skincare, of bepaalde behandelingen die je uitvoert; alles draait om hoe je iets verteld en wat je er over verteld. Alles met als doel; hoe word jij als ondernemer, extra ondernemend! Neem je deel aan