Een eigen stand of gestandaardiseerde standunits

Deelnemen

Als exposant zijn er meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan Beauty Trade special. Dit kan via een eigen stand of via luxe gestandaardiseerde standunits in verschillende oppervlakten. Als standhouder is er ook de mogelijkheid om demo’s en presentaties te verzorgen in één van de theaters. Deze presentaties worden meegenomen in alle communicatie over de beurs en op de beurs zelf – extra profilering voor je deskundigheid.

Benieuwd welke stands beschikbaar zijn?

Op onze online beursplattegrond vind je alle beschikbare stands. Interesse in een bepaalde standplaats? Klik dan op de stand van jouw keuze, vervolgens kun je voor deze stand een aanvraagformulier invullen.

Jouw stand: uitbesteden of zelf bouwen?

Als exposant heb je de keuze om een gestandaardiseerde standunit af te nemen met een hoogwaardige uitstraling of om je stand zelf te (laten) bouwen.

Zelf bouwen

Wil je een eigen stand (laten) bouwen? Houd er rekening mee dat er bepaalde spelregels zijn en dat je tijdig een standbouwtekening dient te overleggen.

Uitbesteden

Laat je liever een ander jouw stand verzorgen? De organisatie biedt je verschillende mogelijkheden voor de huur van kwalitatief hoogwaardige standbouwpakketten.

Facilitaire zaken

Elektriciteit of water op je stand? Meubels of standschoonmaak nodig? Je kunt dit eenvoudig aanvragen via de online shop van Jaarbeurs. Je kunt hier ook technische voorzieningen aanvragen.

Voor meer info:

Neem contact op met Chantal Batenburg van Beauty Trade Professionals via tel. +31 (0)6-4151 2545 of via sales@beautytradeprofessionals.nl.