Standnummer: 10B078

Arezoo Beauty College

Bij Arezoo Beauty College zijn we niet alleen een innovatief instituut, maar ook de eerste tweetalige school in Nederland op het gebied van schoonheidsonderwijs. We streven ernaar om het leren van schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de achtergrond. Onze opleidingen worden aangeboden in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Farsi, Turks en Arabisch. Door diversiteit te omarmen, willen we een inclusieve leeromgeving creëren waarin elke student zich welkom en ondersteund voelt. Onze ervaren docenten, met actuele praktijkervaring, voorzien je niet alleen van de essentiële basiskennis, maar delen ook praktische tips en tricks uit hun eigen expertise.

Dankzij ons geavanceerde beauty portaal en de faciliteiten van de academie, kun je direct in de wereld van schoonheid duiken. Bij ons staat kwaliteit en flexibiliteit centraal. We bieden de mogelijkheid om examens op locatie af te leggen, en je hoeft geen portfolio in te dienen. Hierdoor kun je snel een theorie-examen afleggen, wat tijd en kosten bespaart. Met flexibele betalingsopties in termijnen streven we naar toegankelijk en handig leren.

Beschrijving

Over het bedrijf

Sinds 2012 is Arezoo Beauty College actief in de wereld van schoonheidsonderwijs, waarbij we hoogwaardige opleidingen aanbieden op het gebied van schoonheid, beauty en permanente make-up (PMU). Gedurende bijna tien jaar hebben we onze positie versterkt als een betrouwbare en innovatieve speler in de branche. Als de eerste tweetalige school in Nederland op het gebied van schoonheidsonderwijs, streven we ernaar om ons diverse aanbod van opleidingen toegankelijk te maken voor iedereen. Met lessen beschikbaar in talen zoals Nederlands, Engels, Farsi, Turks en Arabisch, omarmen we culturele diversiteit en creëren we een inclusieve leeromgeving waar elke student kan gedijen.

Terug naar het overzicht