Standnummer: 11C071

PINK Cosmetics

Iedereen die vooruit wil in de wax business is in goede handen bij PINK. Geef je bedrijf een boost en bied je klanten een onovertroffen zacht en grondige waxervaring al vanaf 1 mm haarlengte. Beleef de meermaals bekroonde Next Generation Wax in de beurs stand en ontvang jouw gratis kennismakingspakket bestaande uit Pink Lady Wax en Adore Roll-on Strip Wax.
Van wenkbrauwen tot oksels tot Brazilian Bikini – bij de nieuwe PINK Waxing Academy leren beautyprofessionals en beginners professioneel ontharen op het hoogste niveau. Op pink-waxing-academy.nl vind je nu het breedste aanbod op de Nederlandse markt voor praktijkgerichte waxtrainingen, online, privé of in groepsverband.

Beschrijving

Over het bedrijf

Waxing at its BEST! Bij PINK Cosmetics werken gepassioneerde waxexperts en trainers eraan om ontharing nog gemakkelijker, grondiger en zachter te maken. Dankzij innovatieve en perfect op elkaar afgestemde wax- en verzorgingsproducten en op maat gemaakte trainingen met uitgebreid advies biedt PINK een optimale oplossing voor alle waxbehoeften. Dit stelt schoonheidsprofessionals in staat om hun waxbedrijf met succes uit te voeren en hun klanten een optimale waxervaring te bieden.

Meer informatie:
pink-cosmetics.nl
Hal 11 / Stand C071

Terug naar het overzicht